meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

7 Aralık 2023 Burç Yorumları

7 Aralık 2023 Perşembe günü burç yorumları neler söylüyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor?

AKTUEL 7.12.2023 09:32:00 0
7 Aralık 2023 Burç Yorumları

7 Aralık 2023'te burçlar ne söylüyor? 7 Aralık 2023 burç yorumları nelerdir? 7 Aralık 2023'te hangi burç için ne bekleniyor? İşte cevaplar.

KOÇ

Elbette bundan beş yıl sonra nerede olmak istediğinizi hayal edin, ancak bunu gerçekleştirmenin sizin elinizde olduğunu unutmayın. Bir an bile beklemeyin, başarıya giden yolda ilk adımı atın.

BOĞA

Yaratıcı bir projenin gidişatından memnun olmayabilirsiniz ancak bundan vazgeçmemelisiniz. Kısa sürede uzun bir yol kat ettiniz ve belki de bu yüzden sabırsızsınız, o yüzden tekrar yoluna girmesi için zaman tanıyın.

İKİZLER

Bugün kendinizi bir çukurun içinde bulursanız, durumu daha da kötüleştirmeden kazmayı bırakın. Durumdan uzak durun ve bu kadar tatlı görünen bir şeyin neden şimdi ekşiye döndüğünü anlamaya çalışın. İçinde bulunduğunuz durumun cevabı muhtemelen oldukça basittir.

YENGEÇ

Bir arkadaşınızın ya da sevdiğiniz birinin garip davranıyor gibi görünmesi, onun iyi niyetli olmadığı anlamına gelmez. Aslında gezegenler gerçekten çok iyi bir şeyin peşinde olabileceklerini gösteriyor; belki de sizi şaşırtmayı umdukları bir şey.

ASLAN

Emin olabileceğiniz tek şey, hiçbir şeyden emin olamayacağınızdır. Bu o kadar da kötü bir şey olmayabilir, çünkü tüm cevapları bildiğini iddia edenler bundan pek de iyi sonuç almıyor gibi görünüyor. 

BAŞAK

Bugün birisine bir söz verirseniz, daha sonra bunun size karşılayabileceğinizden daha pahalıya mal olacağını anlasanız bile, onu yerine getirmelisiniz. Gezegenler, tek bir kişiyi hayal kırıklığına uğratırsanız herkesin size olan inancını kaybedeceği konusunda uyarıyor.

TERAZİ

Birkaç gün önce harika bir fikir olduğunu düşündüğünüz şeyin aslında uzun zamandır aklınıza gelen en kötü fikirlerden biri olduğunu artık görebilirsiniz. Meslektaşlarınızın büyük bir hata yaptığınızı bilmelerini sağlayacak kadar gururlu olmayın. Kimse mükemmel değil, sen bile.

AKREP

Bugün ne kadar çok insan sırtınızı sıvazlarsa ve ne kadar harika bir iş yaptığınızı söylerse o kadar şüpheleneceksiniz.

YAY

Bugün bir arkadaşınızın veya sevdiğiniz birinin size söyleyeceklerini ciddiye almak istemeyebilirsiniz ancak seslerindeki aciliyet tonundan aslında oldukça endişeli olduklarını hissedebilirsiniz. Onları neyin üzdüğünü bulun ve düzeltin.

OĞLAK

Duymak istemediğiniz bir şey olsa bile, haberlere kötü tepki vermek size göre değil ama bugün ilk tepkiniz bu olabilir. İkinci tepkiniz derin bir nefes almak ve gerçekleri kendiniz kontrol etmek olmalıdır. Bunlar doğru olmayabilir.

KOVA

Artık özel bir şey yapmanıza gerek yok, sadece sakin olmanız ve kaderin kendi yoluna gitmesine izin vermeniz gerekiyor. Eğer bir tür geziye çıkmak istiyorsanız mutlaka bir çanta hazırlayın ve yola çıkın. Hayat yeni bir bakış açısından daha tatlı görünecek.

BALIK

Hayatınızda meydana gelen bazı değişiklikler rahatsız edici olabilir, ancak bunların sonuçta sizin yararınıza olduğundan emin olun, bu yüzden onlardan saklanmaya çalışmayı bırakın ve bunun yerine onlarla doğrudan yüzleşin. Olumlu bir tutum, kötü zamanların bile iyi hissettirmesini sağlayabilir.


Anahtar Kelimeler: Aralık Yorumları

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

24.7° / 19.5°

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim

AK Parti Heyeti'nden Oltu Belediyesi'ne Ziyaret

Bakan Fidan bazı büyükelçilikler için yeni görevleri tebliğ etti