Tarih: 08.01.2024 10:58

8 Ocak Aralık ek ders ücreti yattı mı? Bugün Aralık ek ders ücreti yatar mı?

Facebook Twitter Linked-in

1 milyondan fazla öğretmene Aralık ek ders ücreti ödemelerinin Aralık ayının sonlarına doğru yapılması bekleniyordu. Ancak ödemelerde gecikme yaşandı. 2024 yılı gelmeden Aralık ayı ek ders ödemelerinin hesaplarına geçeceğini tahmin ediyordu.2024'ün ilk haftası da geride kaldı ancak henüz ödemeler bazı il ve ilçelerde yapılmadı. Memur forum sitelerinde öğretmenler halen Aralık ek ders ücretlerinin yatmadığını ifade ediyor. Öğretmen gelirlerinde önemli bir yere sahip olan ek ders ücretlerinin ne zaman yatacağı ise merak konusu. 8 Ocak Aralık ek ders ücreti yattı mı? Bugün Aralık ek ders ücreti yatar mı? soruları şu sıralar binlerce kişi tarafından soruluyor.

8 OCAK ARALIK EK DERS ÜCRETİ YATTI MI?

8 Ocak Pazartesi günü bazı il ve ilçelerde Aralık ek ders ücretlerinin yatması bekleniyor. Ancak ödemelerle ilgili henüz resmi bir duyuru yapılmadı. Binlerce öğretmen zamlı maaşların açıklanmasının ardından Aralık ek ders ücretlerinin de hesaplara geçmesini bekliyor. 
BUGÜN ARALIK EK DERS ÜCRETİ YATAR MI?

Öğretmene Aralık ek ders ücretlerinin bu hafta içerisinde hesaplarda olması bekleniyor. Pek çok il ve ilçede ödemelerin gerçekleştiği bilgisi geldi. Bugün (8 Aralık Pazartesi) ek derslerin hesaplara geçmesi bekleniyor. 

2023 ARALIK EK DERS ÜCRETİ NE ZAMAN YATACAK?

2023 Aralık ek ders ücretlerinin ne zaman yatırılacağına dair henüz resmi bir duyuru yapılmadı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —