meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

9 EKİM KANAL D YAYIN AKIŞI! Bugün Kanal D'de hangi dizi ve filmler var?

Türk televizyonculuğunun köklü kanallarından Kanal D 9 Ekim Salı gününde zengin yayın akışıyla izleyicileri ekranlara kilitleyecek.

9 EKİM KANAL D YAYIN AKIŞI! Bugün Kanal D

Türk televizyonculuğunun köklü kanallarından Kanal D 9 Ekim Salı gününde zengin yayın akışıyla izleyicileri ekranlara kilitleyecek. 9 Ekim salı günü Kanal D yayın akışında bugün neler var? Dizi tutkunları başta olmak üzere birçok vatandaş arama motoruna, "9 Ekim Kanal D yayın akışı, Kanal D'de bugün hangi diziler ver? Kanal D sabah kuşağında hangi programlar var? Kanal D'nin sevilen dizisi "Ailecek Şaşkınız" bugün TV'de ilk kez Kanal D ekranlarında olacak.

KANAL D SABAH KUŞAĞINDA BUGÜN NELER VAR?

Güne enerjik bir başlangıç yapmak isteyenler güne yine Kanal D ekranlarında başlayacak. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte "Yabancı Damat" izleyicilere keyifli bir dizi keyfi sunacak. Yabancı Damat'tan hemen sonra ise "Neler Oluyor Hayatta?" Kanal D ekranlarına gelecek. Saatler 11:00'ı gösterdiğinde ise Yaprak Dökümü ekranlara gelecek. 

KANAL D GÜNDÜZ KUŞAĞINDA BUGÜN NELER VAR?

Sabaha dinamik bir başlangıç yapan izleyiciler öğle saatlerinde de Kanal D ekranlarında keyifli bir vakit geçirecek. Saat 13:00'da Gelinim Mutfakta Kanal D ekranlarında olacak. Gelinim Mutfakta'dan hemen sonra ise Aşk-ı Memnu ekranlara gelecek.

KANAL D AKŞAM KUŞAĞINDA NELER VAR?

Türkiye gündemindeki sıcak haberleri takip etmek isteyenlerin yine en doğru adresi Kanal D Ana Haber bülteni olacak. Ana Haber bülteninden hemen sonra ise, "Ailecek Şaşkınız" TV'de ilk kez Kanal D ekranlarında olacak.

9 EKİM KANAL D YAYIN AKIŞI

07:00 Yabancı Damat

09:00 Neler Oluyor Hayatta?

11:00 Yaprak Dökümü

13:00 Gelinim Mutfakta

16:00 Aşk-ı Memnu

18:30 Kanal D Ana Haber

20:00 Ailecek Şaşkınız

22:30 Deli Aşk

00:30 Üç Kız Kardeş

03:15 Poyraz Karayel

05:00 Güneşi Beklerken


1

İnşaat Mühendisliğinde Devrim Yaratan Yenilikler: Yaşam Ayavefe'nin Liderliği

2

ÇAYKUR Kuru Çay Fiyatlarına Zam Yaptı

3

Çay fiyatlarına büyük zam! İşte, yeni çay fiyatları

4

Lübnan'dan atılan roketler İsrail'de 70 bin dönümden fazla alanı yaktı

5

Rusya, Yars füzesiyle tatbikat yaptı