meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

9 Ocak 2024 Salı günü burç yorumları neler söylüyor?

9 Ocak 2024 Salı günü burç yorumları neler söylüyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor?

AKTUEL 9.01.2024 16:22:00 0
9 Ocak 2024 Salı günü burç yorumları neler söylüyor?

9 Ocak 2024'te burçlar ne söylüyor? 9 Ocak 2024 burç yorumları nelerdir? 9 Ocak 2024'te hangi burç için ne bekleniyor? İşte cevaplar.

KOÇ

Bugün asil ve iyi olduğunu düşündüğünüz bir şey yapabilirsiniz, ancak diğer insanlar muhtemelen sizin amaçlarınız konusunda en iyi ihtimalle şüphe duyacaktır. Belki de gizli bir gündeminiz olduğuna ve esas olarak kendi çıkarlarınız doğrultusunda hareket ettiğinize inanıyorlar. Onların hatalı olduğunu nasıl kanıtlayabilirsiniz?

BOĞA

Hemen hemen her şeyden kurtulabileceğinize inanıyor gibisiniz, ancak Merkür-Neptün bağlantısı kendinizi kandırdığınızı gösteriyor. Önümüzdeki 24 saat içinde yaptıklarınıza diğer insanların ne kadar güçlü tepki verdiklerine şaşırabilirsiniz. 

İKİZLER

Entelektüel olarak onlardan sokaklarca önde olduğunuza inansanız bile diğer insanlara eşit davranmalısınız. Doğru şeyleri, doğru zamanda ve doğru şekilde söylerseniz, arzuladığınız sonuçları elde etmek için ihtiyaç duyduğunuz işbirliğini elde edersiniz.

YENGEÇ

Yeni hafta başlarken elbette çok çalışın, ancak esas olarak kendiniz için çalıştığınızdan emin olun. Karşı burcunuzda kozmik aktivite, yardım taleplerinden bunalacağınız ancak acımasız olmanız ve “hayır” demeniz gerektiği anlamına gelir.

ASLAN

Ne kadar katlanmaya hazır olduğunuzu ve nelerin olmasına asla izin vermeyeceğinizi meslektaşlarınıza ve işverenlerinize bildirmekten çekinmemelisiniz. İnsanların mesleki basamaklarda sizden daha yüksek olması, her zaman emirlere uymanız gerektiği anlamına gelmez.

BAŞAK

Bugün ev işlerinizi olabildiğince çabuk bitirin. Sonra hayatta size en çok zevk veren şeyi yapın. Grafiğinizin en dinamik ve yaratıcı bölgesindeki kozmik aktivite, parlama zamanınızın geldiği anlamına geliyor.

TERAZİ

Eğer bir rakip önümüzdeki 24 saat içinde bir meydan okuma başlatırsa, onu ele almaktan bir an bile tereddüt etmemelisiniz. Gözünüzü korkutabileceğinizi düşünen herkesin sizin hakkınızda çok az şey bildiği açıktır; ancak büyük olasılıkla çok yakında öğreneceklerdir!

AKREP

Bugün, özellikle birisinin olup biteni kontrol altına alması gereken iş cephesinde, işinize yarayacak verimlilik konusunda bir üne sahipsiniz. Önemsiz sorunları bir kenara bırakın ve herkesin konuştuğu ve endişelendiği tek büyük şeye odaklanın.

YAY

Bu kadar iddialı olmanız iyi bir şey ama fazla ileri gitmeyin ve başkalarına kuralların sizin için geçerli olmadığını düşündüğünüz izlenimini vermeyin. Başkalarından talep ettiğiniz her ne varsa, bunu kendinizden de talep etmelisiniz, hatta daha da fazlasını.

OĞLAK

Yeni bir proje için heyecan duymanız, arkadaşlarınızın veya birlikte çalıştığınız kişilerin bunun harika bir fikir olduğunu düşündüğü anlamına gelmez. İyi haber şu ki, siz haklısınız, onlar ise yanılıyorlar. 

KOVA

Çoğu durumda kaçınmak için neredeyse her şeyi yapacağınız bir sorunla yüzleşmeniz gerekir. Korkulacak tek şey korkunun kendisidir, bu yüzden olabilecek ama muhtemelen olmayacak şeyler hakkında endişelenmeyi bırakın ve dünyaya gerçekte ne kadar cesur olduğunuzu gösterin.

BALIK

Bugün son başarılarınızın ödüllerinin tadını çıkarabilir veya yeni hedefler düşünüp belirleyebilirsiniz. İnsanların desteği sizi elinizden gelenin en iyisini yapmaya motive eder ancak bazı şeyler yine de havada kalabilir. Büyük kararlar vermeden önce bekleyip görmek daha iyi olabilir.


Anahtar Kelimeler: yorumları neler söylüyor?

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

24.6° / 18.6°

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim

AK Parti Heyeti'nden Oltu Belediyesi'ne Ziyaret

Bakan Fidan bazı büyükelçilikler için yeni görevleri tebliğ etti

AK Parti Rize Milletvekili Harun Mertoğlu, TBMM'de Basın Toplantısı Düzenledi

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş'ten Çay Üreticilerine Destek Çağrısı

CHP LİDERİ ÖZEL ÇAY ÜRETİCİSİNE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR