Tarih: 14.12.2023 11:07

14 Aralık Benzin Motorin Fiyatlarında Son Durum!

Facebook Twitter Linked-in

Son altı ayın en sert düşüşünü yaşayan brent petrol fiyatları iç piyasada indirim talebini doğurdu. ABD Enerji Enformasyon İdaresi petrol fiyatlarını aşağı yönlü revize etti. Bu revizeyle beraber petrol fiyatları adeta çakıldı. Peki 14 Aralık akaryakıt fiyatlarında son durum ne? Benzin fiyatları, motorin fiyatları ne kadar olacak?

MOTORİN FİYATLARINDA SON DURUM NE? 

7 Aralık 2023 Perşembe gününden itibaren geçerli olan akaryakıt indirimi ile motorin fiyatarına 1 lira 30 kuruşluk indirim uygulandı. Ardından 8 Aralık itibaren 88 kuruşluk bir indirim daha yapılmıştı. Milyonlarca araç kullanıcısı dibi gören brent petrol fiyatları sonrası motorine indirim var mı sorusunu merak ediyor. Motorin fiyatlarına şu an için bir indirim ve ya zam haberi bulunmuyor. Fakat beklentiler motorin fiyatlarına indirim olacağı yönünde. 

BENZİN FİYATLARINDA ZAM, İNDİRİM VAR MI?

Milyonlarca araç kullanıcısının merak ettiği bir diğer soru ise benzin fiyatlarında indirim, zam haberi var mı? 9 Aralık tarihinden itibaren geçerli olmak üzere benzin fiyatlarına 1 lira 65 kuruş indirim yapılmıştı. 14 Aralık itibarıyla benzin fiyatlarında herhangi bir zam ya da indirim haberi bulunmuyor.

14 ARALIK GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

14 Aralık 2023 itibarıyla akaryakıt fiyatlarında son durum ne? Benzin fiyatları, yükseldi mi düştü mü? 14 Aralık 2023 itibarıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı, 32,92 TL, motorin litre fiyatı, 35,37 TL'den işlem görüyor. İstanbul Avrupa Yakası'nda ise bir litre benzin fiyatı 32,98 TL, motorin litre fiyatı ise 35,47 TL'den kendine alıcı buluyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —