Tarih: 11.11.2023 12:01

"Arhavi'de Geleceğe Nefes: 'Farklı Yer Milyonlarca Fidan' Kampanyası Toprakla Buluştu"

Facebook Twitter Linked-in

Arhavi Sahil Dolgu Alanı'nda düzenlenen fidan dikimi etkinliği, 100. Yıl Cumhuriyet Ormanları adı altında büyük bir katılımla hayata geçirildi.

İlçe Kaymakamı Burak Çimşir, Garnizon Komutanı Haktan Dağlar, Arhavi Belediye Başkanvekili Birkan Uyanık, ve İlçe Protokolü ile birlikte, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, köy halkı ve vatandaşlar etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü'nün organizasyonunda düzenlenen etkinlikte, "Farklı Yer Milyonlarca Fidan" sloganıyla Türkiye genelinde 81 ilde fidan dikimi gerçekleştirilirken, Arhavi ilçesi de bu anlamlı kampanyaya ev sahipliği yaptı.

Sahil Dolgu Alanı ve çevresinde gerçekleşen fidan dikimi programı, katılımcıların özverili çalışmalarıyla renklendi. Arhavi halkı, köy sakinleri ve etkinlikte yer alan kurum temsilcileri, 100. Yıl Cumhuriyet Ormanları için toprakla buluşturulan fidanlarla doğaya katkıda bulunmanın gururunu yaşadı.

Bu anlamlı etkinlikle birlikte, Arhavi ilçesi "Farklı Yer Milyonlarca Fidan" kampanyasına sağladığı katkı ile çevre bilincine ve ağaçlandırma çalışmalarına önemli bir destek vermiş oldu. Türkiye genelinde gerçekleştirilen bu büyük fidan dikimi etkinliği, toplumun çevre duyarlılığını arttırarak, gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakma hedefine büyük bir adım daha attı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —