Tarih: 01.09.2023 15:00

Counter Strike 2 çıkış tarihi

Facebook Twitter Linked-in

COUNTER STRİKE (CS) 2 ÇIKTI MI?

CS:GO’da Seçkin Hesap statüsüne sahip ve rütbesi açık olan kullanıcıların büyük bir kısmına Counter Strike-2 sınırlı test daveti gönderildi.


COUNTER STRİKE (CS) 2 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Counter Strike 2 ya da diğer ismiyle CS:GO 2 Valve tarafından 22 Mart Çarşamba günü resmi olarak tanıtıldı. Henüz test aşamasında olan oyun yalnızca bazı kullanıcılar tarafından oynanabiliyor. Bu test süresince, Counter-Strike 2 herkese sunulmadan önce oyunun bazı özelliklerindeki hata ve sorunlar tespit edilip düzeltilecek.

CS 2'nin 2023 Eylül ayı içerisinde yayınlanması bekleniyor.


CS:GO 2 BETA NASIL OYNANIR?

Counter Strike 2 beta test sürümü yalnızca Valve’ın belirlediği kişiler tarafından oynanabiliyor. Bu sebeple eğer Valve kullanıcıya beta key göndermediyse oyunu oynamanın başka bir yolu bulunmuyor.


ALDIĞINI İADE EDEBİLİRSİN

Oyunun resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda "Yanlış şeyi mi aldın? Farklı bir silah, zırh veya el bombası mı almak istiyorsunuz? Satın aldığınız ürünü geri satın ve satın alma süresi boyunca tekrar istediğiniz şeyi satın alın." ifadeleriyle CS:GO'da yanlış alınan ekipmanların iade edilememesi Counter Strike 2'de olmayacağı duyuruldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —