Tarih: 10.09.2023 15:12

"ÇYDD Artvin Şubesi, Artvin'e Çağdaş Bir Bakış Açısı Getiriyor"

Facebook Twitter Linked-in

Çağdaş Yaşam Destekleme Derneği'nin (ÇYDD) Artvin Şubesi, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremde yaşanan trajik olaylar sonrasında açılışını gerçekleştirdi. Dernek binası, düzenlenen törenle halkın hizmetine sunuldu.

Açılış törenine katılanlar arasında Artvin Belediye Başkan Vekili Ercüment Seçkin, CHP Artvin İl Başkan Vekili Asiye Akın Ergül, Artvin Eğitim Sen Artvin Şube Başkanı Köksal Gümüş, Artvin 78’liler Derneği Başkanı Seyfettin Altıkulaç, Artvin Baro Başkanı Ayla Varan, 28. Dönem CHP Artvin Milletvekili Adayı Oğuz Kurdoğlu, Artvin Belediye Meclis Üyesi Gülşen Kurul, Eski CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, ADD Artvin Şubesi Başkanı Ahmet Nişancı, dernek üyeleri ve Artvin halkı yer aldı.

ÇYDD Genel Başkanı Ayşe Yüksel, Artvin'in eğitimli ve çağdaş bir il olduğunu vurgulayarak, derneğin 34 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti olarak kurulduğunu ve laik Türkiye Cumhuriyeti'ni çağdaş eğitim yoluyla yaşatmayı amaçladığını belirtti. Genel Başkan, Artvin Şubesi'nin kuruluşunda emek veren herkesi tebrik ederek, şubenin hayırlı olmasını diledi.

ÇYDD Artvin Şubesi, Artvin'e çağdaş eğitim ve toplumsal değerler konusunda önemli bir katkı sunmayı amaçlıyor. Şube, şehrin çağdaş ve eğitimdeki başarısına daha da katkı sağlayacak bir merkez olmaya aday.

ÇYDD Artvin Şubesi'nin hizmet binası, Artvin halkının katılımıyla gerçekleşen coşkulu bir açılış töreniyle resmi olarak hizmete girdi. Şubenin Artvin'e daha fazla çağdaşlık ve eğitim fırsatı sunmasını dört gözle bekliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —