Tarih: 22.07.2023 11:04

Kolombiyalı: İntikam Meleği FULL HD izle!

Facebook Twitter Linked-in

Kolombiyalı: İntikam Meleği FULL HD izle! Kolombiyalı: İntikam Meleği filminin yönetmenlik görevini Olivier Megaton yapıyor. Kolombiyalı: İntikam Meleği filminin konusunun ne olduğu aksiyon dolu filmin oyuncuları internette sorgulanıyor. Ayrıca Kolombiyalı: İntikam Meleği FULL HD İzleme linki internette araştırılıyor. Peki Kolombiyalı: İntikam Meleği konusu ne, oyuncular kim? 

KOLOMBİYALI: İNTİKAM MELEĞİ İZLE!

KOLOMBİYALI: İNTİKAM MELEĞİ İZLE 21 Temmuz Cuma günü saat 20.00'da aşağıda yer alan linke tıklayarak Kolomniyalı: İntikam Meleği filmini FULL HD izleyebilirsiniz.

KOLOMBİYALI: İNTİKAM MELEĞİ FULL HD İZLE

KOLOMBİYALI: İNTİKAM MELEĞİ FİLMİNİN KONUSU NE?

Kolombiyalı İntikam Meleği filminin konusu merak ediliyor. İşte filmin konusu;

Henüz 9 yaşında olan Cataleya isminde küçük bir kız 1992 yılında Kolombiya'da ailesinin öldürülmesini görür ve akabinde kendisi de son anda hayatta kalmayı başarır. Bu olaylar sonası Kolombiya'da tanınmış bir çete üysei olan amcası Emilio'nun koruyuculuğunda ABD'ye gider.

Cataleya, küçükken gördükleri karşısında intikam ateşiyle büyüyüp artık genç ve güzel bir kadın olduğunda, amcasının kiralık katillerinden biri hale gelir. Ancak geçen bu sürede anne ve babasının katledilişini asla unutmaz ve öldürdüğü insanların göğsüne bir orkide çiçeği çizerek, her cinayetin sonrasında kendisinden bir iz bırakır. Cataleya intikamı sonuna kadar götürmeye kararlıdır.

KOLOMBİYALI: İNTİKAM MELEĞİ FİLMİNİN OYUNCULARI KİM?

Kolombiyalı: İntikam Meleği filminin oyuncu kadrosu şu şekildedir;

KOLOMBİYALI: İNTİKAM MELEĞİ IMDb PUANI 

Kolombiyalı: İntikam Meleği filminin IMDb puanı 10 üzerinden 6.4 olmuştur.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —