Tarih: 29.11.2023 17:26

Ömer Faruk Eminağaoğlu, Çankaya Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığını Duyurdu

Facebook Twitter Linked-in

Hemşehri olan Eminağaoğlu, adaylığını duyururken halka hitap etti ve neden bu yola çıktığını şu sözlerle açıkladı:

"AKP döneminde hak, hukuk, adalet diyerek verdiğim mücadele ile halkımın karşısına çıktım. Bu mücadele sırasında ödediğim bedeller benim için onur oldu. Yaklaşık otuz yılı aşkın süredir yaşadığım Çankaya ilçesinde, Çankaya Belediye Başkanlığına aday adaylığım nedeniyle huzurlarınızdayım."

Eminağaoğlu, belediyecilik anlayışını vurgulayarak şunları dile getirdi: "Hiçbir koşulda etki altında kalmadan, hiçbir konuda ayrımcılık gözetmeden, rantçı değil, halkçı, kamucu belediyecilik anlayışı ile hareket edeceğiz. Bu anlayışımızdan bir bedel ödemek gerekiyorsa, halkımıza hizmet anlayışımızı esas alarak hiçbir koşulda vazgeçmeyeceğiz."

Eminağaoğlu'nun açıklamaları şu temel ilkeleri vurguluyor: Cumhuriyet, Atatürk, çağdaşlık, halkçı, kamucu belediyecilik. Aday adayı, Çankaya'da yaşamış olduğu uzun süreçte elde ettiği deneyimle, Büyükşehir belediyesi içinde yer alarak tüm ilçelerle koordineli biçimde çalışmayı hedefliyor.

Ankara'da yaşayan Artvinlilerin Eminağaoğlu'nu adaylık başvurusu sırasında yalnız bırakmadığı da özellikle belirtildi. Aday adaylığı sürecinde, Eminağaoğlu'nun Çankaya için vizyonu ve halka yönelik hizmet odaklı yaklaşımı merakla bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —