meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

A101 market axess kredi kartı kampanyası 1 – 15 Haziran 2023

Axess kredi kartınızla A101 market web sitesinden yapacağınız 1500₺ ve üstü ödemelerde 100₺ chip para kazanacaksınız. Kampanyaya juzdan uygulamasından 1 – 15 Haziran 2023 tarihleri katılabilirsiniz.

A101 market axess kredi kartı kampanyası 1 – 15 Haziran 2023

Kampanya Ayrıntıları

  • Axess’e hususi 1 – 15 Haziran 2023 tarihleri içinde www.A101.com.tr (*1*)ya SMS göndererek kayıt olmak gerekmektedir. (*15*) kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafınca ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin tarafınıza iletilmesinden sonrasında kampanyaya katılım elde etmiş olmuş olursunuz. Katılım için gönderilen SMS’ler; operatörlerin kendi tarifeleri üstünden ücretlendirilir.
  • Juzdan yada SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
  • Kampanyaya bir tek www.A101.com.tr ‘den yapılacak alışverişler dahildir. A101 marketlerinden veya A101 Kapıda uygulamasından yapılacak alışverişler kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanya sanal POS’tan meydana getirilen ödemelerde geçerlidir.
  • Axess, Wings, Free, Akbank Kart, bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir. Bank’O Card Axess ve Ticari kartlar ise puan kampanyasına dahil değildir.
  • Chip-para kampanyası alan kişi bazındadır. Bir alan kişi aslolan ve ek kartlarla yapacağı harcamalar ile kampanyadan bir kere en fazla 100 TL chip-para kazanabilir. Kazanılan ödül tutarı, müşterinin kampanya kapsamındaki son olarak harcamasını gerçekleştirdiği kartına yüklenecektir.
  • Nakit çekim, EFT/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik satmaca, SGK/vergi ödemeleri ve chip-para ile meydana getirilen alışverişler kampanyaya dahil değildir. İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para iade alınacaktır. Chip-para’nın kullanılmış olması halinde ekstreye borç yansıtılacaktır.

1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor