Tarih: 13.06.2024 09:46

Abdullah Kanca MYO'da Yenilenen Bilgisayar Sınıflarıyla Bilişim Altyapısı Güçlendi

Facebook Twitter Linked-in

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleştirilen 15. Mezuniyet Töreni'nde heyecan doruktaydı. Tören sadece mezuniyetle kalmayıp, okula kazandırılan iki adet bilgisayar sınıfının açılışıyla da zenginleşti.

Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleştirilen 15. Mezuniyet Töreni ve Bilgisayar Sınıfı açılışı, büyük bir coşkuyla kutlandı. Törene, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Sürmene Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Bilal Emre Yılmaz, KANCA A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alper Kanca, ve birçok önemli davetli katıldı.

"Topluma Değer Katacaksınız"

Mezuniyet töreninde konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, mezunlara hitaben, "Bugün, burada kazandığınız diplomalar yalnızca birer belge değil, aynı zamanda büyük bir emeğin, çabanın ve kararlılığın simgesidir." diyerek sözlerine başladı ve mezunların önümüzdeki süreçte topluma değer katacaklarına inancını dile getirdi.

Büyük Heyecan Yaşandı

Törenin devamında, "11. Abdullah Kanca Proje Günü"nde başarı gösteren öğrencilere ve derece ile mezun olanlara KANCA A.Ş.'nin hediyeleri takdim edildi. Mezuniyet andının okunması ve kep atma töreninin ardından, Meslek Yüksekokulu'na KANCA A.Ş. tarafından kazandırılan iki adet yenilenmiş Bilgisayar Sınıfı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Kanca A.Ş.’den Önemli Bağış

Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Kanca Ailesi'ne ve KANCA A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alper Kanca'ya, okula verdikleri önemli desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti. Çuvalcı, "Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu'nda geçen yıllar içinde KANCA A.Ş.'nin desteğiyle ufak tefek iyileştirmelerle bilişim altyapısı bugüne kadar güçlendirildi." dedi ve ekledi: "Bugün ise Kanca Ailesi ile iş birliği yaparak okulumuza 100 adet yeni bilgisayar bağışladık. Böylece okulumuz, bölgenin en iyi bilişim altyapısına sahip olma özelliğini daha da pekiştirdi."

Destekler İçin Plaket Takdim Edildi

Yenilenen Bilgisayar Sınıfı'nın açılışının ardından Rektörümüz tarafından KANCA A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alper Kanca'ya desteklerinden dolayı plaket takdim edildi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi, bu önemli gelişmeyi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Yenilenen bilgisayar sınıflarıyla birlikte, Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu bilişim alanındaki gücünü daha da arttırdı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —