Tarih: 28.08.2023 16:39

Acı Olay Artvin'de Yaşandı: 8 Yaşındaki Çocuk Tüfek Oyununda Annesini Kazara Vurdu, Anne Hayatını Kaybetti

Facebook Twitter Linked-in

Olayın ardından hastaneye kaldırılan kadın, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Erzurum'dan tatil amaçlı ailesiyle birlikte Yusufeli'ne gelen Ö.B, Köprügören köyündeki akrabalarının evinde konaklamaya başladı. Sabah saatlerinde yaşanan dramatik olayda, küçük çocuk evde bulunan tüfekle oynamaya başladı ve tüfeği kaza sonucu ateşledi. Bu kazara ateş sonucunda, çocuğun annesi olan H.B ağır şekilde yaralandı.

Olayın hemen ardından durum yetkililere bildirildi ve jandarma ile 112 Acil Sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Ağır yaralanan kadın hemen Yusufeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını kaybetti.

Yaşanan trajik olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Kazanın nasıl gerçekleştiği ve hangi koşullarda olduğu detaylı bir şekilde inceleniyor. Hem aile hem de çevre köylüler şok içerisinde, bu acı olayın yarattığı üzüntüyü yaşamaktalar.

Bu üzücü olay, tüfeklerin kontrolsüz bir şekilde ulaşılabilir durumda bulunmasının ne kadar riskli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Yetkililer, tüfek ve benzeri tehlikeli maddelerin çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklanmasının önemine dikkat çekiyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —