Tarih: 14.03.2023 11:13

Acnedur Krem Ne İşe Yarar? Acnedur Krem Ne İçin Kullanılır?

Facebook Twitter Linked-in

Etken Maddesi Tetrasiklin hidroklorür olan Acnedur merhem, bakterilerin sebep olduğu cilt enfeksiyonlarına karşı etki gösteren bir antibiyotiktir. Sivilce ve diğer cilt enfeksiyonlarında uzman doktorların önerdiği bu merhem, antibiyotik ilaçlar grubunda yer alıyor. Oluşmuş (cerahatlı) veya yeni oluşmaya başlamış kırmızı-pembe kabarcıklarla belirgin sivilcelerin içine nüfuz eder ve iltihabı kurutur. Yüzde alın bölgesinde, yanaklar, alna veya  enseye yakın saç diplerinde, erkeklerde sakal bölgesinde, kalça bölgesi, sırt bölgesinde, omuzlarda ve genital bölgede görülen sivilcelerin giderilmesini sağlar. 

ACNEDUR MERHEM NASIL KULLANILIR?

Doktorunuz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. İlacı uygulayacağız sivilceli bölgeyi yıkayıp, iyice kurulayınız. Kremi sivilceli cilt bölgesini tamamen kaplayacak şekilde ince bir tabaka halinde sürünüz ve hafif hareketlerle ovuşturarak cildinize yedirilmesini sağlayınız. Günde azami 2 veya 3 defa sürülebilir.

Bu ilacı yüzünüzdeki sivilceler için kullanıyorsanız, sabahleyin  ve akşamları yüzünüzü yıkadıktan sonra, iyice kurulayıp öyle sürünüz. 

ACNEDUR MERHEM FİYATI

20 gramlık tüplerde satılan Acnedur merhem fiyatı 48.01 ​TL'dir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —