Tarih: 13.04.2023 16:38

AÇÜ’DE İHTİSASLAŞMADA STRATEJİK VİZYON DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Facebook Twitter Linked-in


Hayati Akbaş
Artvin Çoruh Üniversitesinde 'Tıbbi ve aromatik bitkiler' alanında Rektör Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin başkanlığında 'İhtisaslaşmada Stratejik Vizyon Değerlendirme Toplantısı' gerçekleştirildi. 
Toplantıda tıbbi ve aromatik bitkiler sahasında yürütülen mevcut çalışmaların yanı sıra gündemdeki konular değerlendirilirken stratejik vizyon ve ilkeler hususunda görüş alışverişi yapıldı. 
Toplantıya Üniversite Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Atakan Öztürk ve Prof. Dr. Bülent Sağlam, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Ardıç, Hopa İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ersoy, ANG Botanik Bahçesi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Özgür Eminağaoğlu, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler İhtisaslaşmadan sorumlu Rektör Danışmanı Prof. Dr. Zafer ÖLMEZ, TABİK Koordinatörü Doç. Dr. Emrah Peşman, TABMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Demiralay, Tıbbi-Aromatik Bitkiler İhtisaslaşma Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Onur Gökhan Yıldırım ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Öğr. Gör. Tayfun Öztürk katıldı.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —