Tarih: 25.05.2023 09:08

Adım Farah 13. Bölüm İzle Full FOX TV Adım Farah yeni bölüm tek parça izle

Facebook Twitter Linked-in

FOX TV'nin yeni dizisi Adım Farah'in 13. bölümü 24 Mayıs günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde sevilerek izlenen dizi Adım Farah'ın on üçüncü bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz... İşte fox tv Adım Farah 13. bölüm izle dizi izle linki.

ADIM FARAH 12. BÖLÜMDE NE OLDU?

Farah Mehmet’ten Kerimşah’ın donörünü öldürenin Ali Galip olduğunu öğrenir. Ama Tahir’e söylerse bunun yol açacağı sonuçlardan korkar ve bu gerçeği Tahir’den gizlemeye karar verir. Tahir ise donörü öldürenin peşine düşmüştür. Diğer taraftan Mehmet vasıtasıyla bulacağı bilgilere ihtiyaç duyar ve iki adam ilk kez ortak bir düşmanın peşine düşerler.

Ak Kuzu Kara Kuzu organizasyonunu açığa çıkartmaya bir adım daha yaklaşırlarken; Ali Galip ve Orhan ise bu tehlikenin farkındadırlar.

ADIM FARAH DİZİSİ OYUNCULARI

Adım Farah dizisi oyuncu kadrosunda; Engin Akyürek ve Demet Özdemir’in yanı sıra; Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk ve Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gibi birbirinden güçlü isimleri de izleyici ile buluşturacak.

Adım Farah 13. Bölüm İzle fox

ADIM FARAH YENİ BÖLÜM İZLE

Adım Farah dizisinin FOX TV'de 24 Mayıs günü yayınlanan 13. bölümünü (Adım Farah 13. bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

ADIM FARAH 13. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —