Tarih: 11.10.2023 21:25

Adım Farah 17. Bölüm İzle Full FOX TV Adım Farah yeni bölüm tek parça izle!

Facebook Twitter Linked-in

FOX TV'nin yeni dizisi Adım Farah'in 17. bölümü 11 Ekim günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde sevilerek izlenen dizi Adım Farah'ın on yedinci bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz... İşte fox tv Adım Farah 17. bölüm izle dizi izle linki.

ADIM FARAH 16. BÖLÜMDE NE OLDU?

Mehmet'in uyanması Tahir'in kurtuluşu demektir. Bir yıl sonra hapisten çıkan Tahir halen Farah'ın kendisinden boşanmak istediğini söylerken Behnam'ın etkisi altında olup olmadığını, ondan ve kendisine yapacaklardan korktuğu için mi böyle davrandığını merak etmektedir. Tahir, Farah'ı ondan asla vazgeçemeyecek kadar çok sevmektedir. Ya Farah… Geçen bir yılda, o Tahir'i unutmuş, unutabilmiş midir? Tahir'in bundan emin olması gerekiyordur. Farah'la yalnız kalmanın bir yolunu bulmalı, onunla her şeyi konuşacağı bir fırsat yakalamalıdır.

Behnam'ın annesi Rahşan'sa Farah'ın varlığından rahatsızdır ve oğlunun bu genç kadına duyduğu hislerin gün be gün güçlendiğini büyük bir üzüntüyle görmektedir. Farah'tan kurtulmak için kurduğu bir plan ise sürpriz bir biçimde başarıya ulaşır.

ADIM FARAH DİZİSİ OYUNCULARI

Adım Farah dizisi oyuncu kadrosunda; Engin Akyürek ve Demet Özdemir’in yanı sıra; Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk ve Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gibi birbirinden güçlü isimleri de izleyici ile buluşturacak.

ADIM FARAH YENİ BÖLÜM İZLE

Adım Farah dizisinin FOX TV'de 11 Ekim günü yayınlanan 17. bölümünü (Adım Farah 17. bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

ADIM FARAH 17. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —