meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Adnan Oktarın kaç tane Kediciği var?

Adnan Oktar kaç tane Kediciği var? Adnan Oktar kedicikleri ne mezunu? Gibi sorular merak ediliyor.

AKTUEL 7.10.2023 17:27:00 0
Adnan Oktarın  kaç tane Kediciği var?

Adnan Oktar, 2 Şubat 1956’da Ankara’da doğmuş ve Adnan Hoca olarak bilinen bir Türk kült lideridir. Oktar’ın lideri olduğu ve kendi adıyla anılan kült, mehdiyet inancını merkezine alır ve 1980’li yıllarda tanınmaya başlar. Bu kült, zengin ailelerin çocuklarını ebeveynlerinden ayırması ve cinsel istismar, şantaj, tehdit gibi suçlarla gündeme gelmiştir.

11 Temmuz 2018’de Adnan Oktar ve 176 kişi, “suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “çocukların cinsel istismarı”, “cinsel saldırı” ve “siyasi ve askeri casusluk” gibi bir dizi suç iddiasıyla gözaltına alındı ve 18 Temmuz 2018’de mahkemeye çıkarıldı. Oktar, önce Metris Cezaevi’ne yerleştirildi, daha sonra Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi’ne transfer edildi. 236 sanığın yargılandığı davada, 11 Ocak 2021’de mahkeme kararını açıkladı ve Oktar’a 24 ayrı suçtan 1075 yıl üç ay hapis cezası verildi. Yöneticisi olduğu örgüt üyelerinin cezaları eklenince, cezası 9 bin 803 yıl 6 ay hapis ve 400 bin lira para cezasına çıktı. Ancak, 15 Mart 2022’de Yargıtay, “eksik kovuşturma ve hatalı değerlendirme sonucu” gerekçesiyle kararı bozdu. Oktar, 26 Nisan 2022’de Edirne’den Erzurum’a nakledildi ve yeniden yargılandı. 17 Kasım 2022’de 8 bin 658 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Oktar’ın kurduğu kültün cinsel istismar sistemi, kült üyelerinin yargılanmakta olduğu 2019/313 numaralı dosyada yer alan dijital deliller, müşteki-mağdur ve etkin pişman ifadeleri, teknik takip, dinleme ve ses tapeleri değerlendirilerek çizgi roman hâline getirildi.

Adnan Oktar kaç tane Kediciği var? Adnan Oktar kedicikleri ne mezunu?

Adnan Oktar kaç tane Kediciği var? Adnan Oktar kedicikleri ne mezunu? Gibi sorular merak ediliyor.Peki Adnan Oktarın kedicikleri gercekte kim gerçek isimleri nedir?Adnan Oktar kedicikleri ne mezunu? Almış olduğu eğitimleri öğrediğinizde siz bile inanamayacaksınız bu kadınlar nasıl kandırılıp bu örgüt içine düşmüş olabilir. İşte Adnan Oktar ve kedicikleri hakkında merak edilenler...

Adnan Oktar kediciği Ceylan Özgül kimdir?

Adnan Oktar kediciği CEYLAN ÖZGÜL kimdir

Adnan Oktar'ın kediciklerinden olan Ceylan Özgül, 27 Ağustos 1980 tarihinde dünyaya gelmiştir.Ceylan Özgül eğitim hayatına Uğur Koleji’nde başlayıp, daha sonra İstanbul Üniversitesi’nde eğitimine devam ettirmiştir.

Babası elektrik mühendisi olan Özgül, Balıkesir’in Ayvalık ilçesi Altınova’da kayıtlıdır. Refah düzeyi yüksek bir aileden gelen Özgül, Adnan Oktar’ın örgütüne katıldı ve burada 10 yıl geçirdi. 2017 yılında örgütten kaçmayı başardı.

Adnan Oktar kediciği Tülay Kumaşçı kimdir?

Adnan Oktar kediciği Tülay Kumaşçı kimdir

Adnan Oktar'ın en tanınan kediciklerinden olan Tülay Kumaşçı'dır.Kumaşçı'nın asıl mesleği matematik mühendisliğidir. Kumaşçı, İstanbul Teknik Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Kumaşçı’nın boyu 1.71 olup iyi düzeyde ingilizce bilmektedir. Kumaşçı, modern, çağdaş ve Atatürkçü  aileden gelmektedir. Kumaşçı, örgütün hiyerarşik yapısı içinde ‘bacı’ olarak tanınmaktadır. Tülay Kumaşçı’nın lakabı ise 'Kara Kedi’dir. 

Adnan Oktar kediciği Gülşah Güçyetmez kimdir?

Adnan Oktar kediciği GÜLŞAH GÜÇYETMEZ kimdir

Gülşah Güçyetmez, Adnan Oktar’ın öne çıkan kediciklerinden biri olarak bilinir. İstanbul’da doğan Güçyetmez, ilk olarak Bilfen Koleji’nde eğitim aldı ve ardından Fenerbahçe Lisesi’ne geçti. Eğitim hayatına Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde devam ederek buradan mezun oldu.

A9 TV’de canlı yayın programlarında yorumcu olarak görev yapan Güçyetmez, programlarında dünya barışının sağlanması için dini, siyasi ve politik çözüm yolları üzerinde durdu ve Darwinizm ve Materyalizm felsefelerinin dünya savaşlarına yol açan yanlış yönlerini ele aldı. Aynı kanalda İngilizce ve Almanca programlarda sunuculuk yaptı.

Güçyetmez, giyim tarzı olarak Christian Dior ve Roberto Cavalli’nin çizgilerini, aksesuar olarak ise Tiffany ve Bulgari’nin tasarımlarını tercih ediyor. Çiçek ve şekerli kokuları seven Güçyetmez, Chanel, Versace ve Cacharel gibi markaların parfümlerini kullanıyor. Arkadaşlarıyla eğlenmeyi, müzik dinlemeyi, dans etmeyi ve sohbet etmeyi seviyor.

Adnan Oktar kediciği Yasemin Kiriş kimdir?

Adnan Oktar kediciği YASEMİN KİRİŞ kimdir

Adnan Oktar kediciği Yasemin Kiriş tanınan kediciklerinden bir diğeridir. İstanbul doğumlu olan Kiriş, lise eğitiminden sonra Sakarya Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesinde İlahiyat bölümünde eğitim almıştır. Aynı zamanda işletme eğitimine de tamamlayan Kiriş, üniversite eğitiminden sonra Adnan Oktar ile tanışmıştır. İyi bir düzeyde ingilizce ve Arapça bilen kiriş, A9 adlı televizyon kanalında program sunmaktadır.Ekranlarda kendine özgü dansı ile meşhur olmuştur. Kedicik Yasemin Kiriş, giydiği derin dekolteli kıyafetleriyle de olay yaratmıştır.

Adnan Oktar kediciği Ebru Altan kimdir?

Adnan Oktar kediciği EBRU ALTAN kimdir

Ebru Altan, Adnan Oktar’ın öne çıkan kediciklerinden biri olarak bilinir. İstanbul’da doğan Altan, lise eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde öğrenim gördü. İşletme eğitimi alan Altan, üniversite yıllarının ardından Adnan Oktar ile tanıştı. İngilizce ve Fransızca dillerinde yetkin olan Altan, A9 TV’de program sunuculuğu yaparak tanındı.

Adnan Oktar kediciği Esra Saraçoğlu kimdir?

Adnan Oktar kediciği ESRA SARAÇOĞLU kimdir

Esra Saraçoğlu, Adnan Oktar’ın bilinen kediciklerinden biridir. İstanbul’da ikamet eden Saraçoğlu, İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü’nde eğitimini tamamlamıştır. A9 televizyon kanalında çeşitli konular hakkında sunuculuk yapmaktadır. Ayrıca, devletgazetesi ve kadıköygazetesi isimli sitelerde köşe yazarı olarak görev yapmaktadır. İngilizce diline hakimdir.

Adnan Oktar kediciği Aylin Kocaman kimdir?

Adnan Oktar kediciği AYLİN KOCAMAN kimdir

Aylin Kocaman, Adnan Oktar’ın bilinen kediciklerinden biridir. Ankara’da doğan Kocaman, çocukluğunu ve gençliğini İstanbul’da geçirmiştir ve hala bu şehirde yaşamaktadır. Hem Ankara Üniversitesi’nde hem de İstanbul Üniversitesi’nde İngiliz dili, İngiliz edebiyatı ve Amerikan kültürü konularında eğitim görmüştür.

A9 TV’de yorumcu olarak uzun süredir hizmet vermektedir.Herkes tarafından tanınmayı ve sevilmeyi  çok sevdiğini söyleyen Aylin Kocaman, ailesinin'de Adnan Oktar'ı desteklediğini belirtti.

Adnan Oktar kediciği Damla Pamir kimdir?

Adnan Oktar kediciği Damla Pamir kimdir

Adnan Oktar’ın “kedicikleri” arasında yer alan Damla Pamir, İstanbul doğumludur ve eğitimini Özel Kültür Kolejinde tamamlamıştır. Haliç Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümünde üniversite eğitimini sürdürmüştür. İki yıl boyunca özel bir şirkette Dış Ticaret Genel Koordinatörü olarak görev yapmıştır. Ailesi manken olmasını istemesine rağmen, müslümanca bir yaşam sürmeyi seçmiştir. Osmanlı Devleti’nin tarihini ve sosyo-kültürel özelliklerini anlatan bir kitap yayınlama çalışması içerisindedir. A9 Televizyonu’nda kültür, bilim, din ve sosyoloji konularında sohbet programları yapmıştır. Amerikan WTPN’de İngilizce olarak politika, din ve siyaset ilişkileri, bilimsel gerçekler ve güncel konular hakkında programlar yapmıştır. Adnan Oktar’ın liderliğindeki suç örgütüne yönelik operasyonda, Adnan Oktar ile birlikte 116 kişi tutuklanmış ve Damla Pamir de bu kişiler arasında yer almıştır.

Adnan Oktar kediciği Didem Ürer kimdir?

Adnan Oktar kediciği DİDEM ÜRER kimdir

Adnan Oktar kediciği olarak tanınan Didem Ürer, İstanbul doğumludur.Gazeteci ve yazar olan Didem Ürer, orta ve lise eğitimini İstanbul Lisesi’nde tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu Ürer, daha sonra eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Felsefe bölümünde devam etmiştir. İyi seviyede İngilizce, Almanca ve Arapça dillerine hakim olan Ürer, birçok gazete, dergi ve internet sitesinde köşe yazarlığı yapmaktadır. Gözleri, güzelliği ve fiziği ile dikkat çeken Ürer, sosyal medya hesaplarında binlerce takipçisi bulunan bir isim olmuştur. Ayrıca Adnan Oktar’ın gözde kediciklerinden biri olarak da bilinmektedir.

Adnan Oktar kediciği Ceylan Özgül nasıl kandığını ve kandırıldığını anlattı.

Adnan Oktar kediciği CEYLAN ÖZGÜL kimdir (1)

Adnan Oktarın elinden kaçmayı başaran Ceylan Özgül, yaşadıklarını anlattı.Özgül kediciklerin nasıl tuzağa düşürüldüğünü şu sözlerle dile getirdi:

Ben Adnan Oktarla tanıştığımda 24 yaşındaydım.Bir yıl Adnan Oktarın kediciklerinden biri olarak yaşadım. İstanbul Üniversitesi İngilizce Mütercim Tercümanlık son sınıf öğrencisiydim.O sıra tanıştığım erkek arkadaşım beni Adnan Oktarla tanıştırdı. O yıllarda dini öğrenmek isteyen idealist bir genç kızdım. Adnan Oktar' ın çıkardığı kitaplar ve yaptığı faaliyetler dikkatimi çekmişti. ‘Harun Yahya’ kitabında “İslam ahlakını dünyaya tanıtacağız, Darwinizm ile mücadele edeceğiz” diyordu.

Kandım...

Kandırıldım...

Adnan Oktar neden Kedicik diyor?

Adnan Oktar neden Kedicik diyor

Adnan Oktar örgütü içinde bulunan hanım arkadaşlarını kedicik diye seviyor. Peki neden Adnan Oktar Kedicik diyor?

Adnan Oktar, kadınlarına “kedicik” lakabını takma nedeni onları kedi gibi görme ve sevme şeklinde açıklamıştır. Oktar, “Ben hanım arkadaşlarımızı ‘kedicanım’ diye seviyordum. O zaman bu söylem yayılmaya başladı. Herkes kedileri sevmeye başladı. Ben onları kedi gibi görüyorum. Kedi tatlılığında, kedinin sıcaklığında, kedinin sokulganlığındalar. O yüzden benim kızlarımın adı ‘kedicik’ oldu” diye belirtmiştir. 

Adnan Oktar'ın kedicikleri neden birbirine benziyor?

Adnan Oktar'ın kedicikleri neden birbirine benziyor

Adnan Oktarın kedicilikleri birbirine çok benzemektedir.Aynı esnetik ve makyajı yapan bu kedicikler Adnan Oktarın genç yaşta aşık olduğu kadına benzetmek isteği olarak bilinmektedir.

Kedicikler Adnan Oktar örgütüne nasıl dahil ediliyor? 

Kedicikler Adnan Oktar örgütüne nasıl dahil ediliyor 

Adnan Oktar örgütüne dahil olan kadınlara çeşitli görevler verilerek örgütün işleyinde büyük katkı bulunmaktadır.Bu kadınlar Adnan Oktar'ın kedicikler olan adlandırğı kadınlardır.Örgütün kodlarını uzun yıllar takip etmeleriyle birlikte uzun yıllar bu görev içinde bulunmuşlardır.Ancak örgüte dahil olma süreci hakkında

Adnan Oktar’ın örgütüne dahil olan kadınlar, genellikle “kedicikler” olarak bilinir1. Örgütün iç yapısı ve işleyişi hakkında detaylı bilgiye sahip olan kişiler, örgütün kodlarını çok iyi bilen ve uzun yıllar örgütün içinde bulunan kişilerdir2. Örgütteki kadınlar, çeşitli görevler üstlenir ve örgütün işleyişinde önemli roller oynar1. Ancak, örgüte dahil olma süreci ve bu süreçte yaşananlar hakkında bazı belgeseller ve haberler bu konuda bilgi vermiştir.

Adnan Oktar liderliğindeki örgüt hakkında belgesel ve haber kaynaklarından elde edilen bilgilere göre, bu örgüt 1980’lerden itibaren dikkat çekmeye başlamış ve zengin ailelerin çocuklarını ailelerinden ayırma, cinsel istismar, şantaj ve tehdit gibi suçlarla gündeme gelmiştir.

Örgütün lideri Adnan Oktar, “örgüt yöneticiliği”, “cinsel istismar”, “eğitim hakkının engellenmesi”, “eziyet”, “kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma” ve “kişisel verilerin kaydedilmesi” suçlarından dolayı 8 bin 658 yıl hapis cezasına çarptırılmıştır.

Örgütün işleyiş biçimi ve Adnan Oktar’ın kişiliği hakkında daha fazla bilgi almak için, 140journos tarafından hazırlanan “Kedicik” adlı belgeseli izleyebilirsiniz. Bu belgesel, örgütün iç yüzünü ve Adnan Oktar’ın binlerce insanın yaşamını nasıl etkilediğini ortaya koymaktadır. Ancak, belgesel ve diğer kaynaklardan alınan bilgiler, örgüte katılım sürecinin kişiye göre değişiklik gösterebileceğini belirtmektedir.


Anahtar Kelimeler: Adnan Oktarın Kediciği ?

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

23.5° / 19.5°

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin