meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Afra Saraçoğlu Öyle Bir Nispet Yaptı Ki, Dağ Taş İkiye Ayrıldı! Mert Ramazan Demir Bu Olayın Altında Kalmayabilir; Kriz Diziye

Son dönemin parlayan yıldızlarından biri olan Afra Saraçoğlu, gündemdeki ayrılık iddialarına cevap vermek yerine mutluluğunu kutlayarak sosyal medyada yer aldı.

Afra Saraçoğlu Öyle Bir Nispet Yaptı Ki, Dağ Taş İkiye Ayrıldı! Mert Ramazan Demir Bu Olayın Altında Kalmayabilir; Kriz Diziye

Son dönemde yıldızı parlayan ve Yalı Çapkını dizisindeki başarılı performansıyla tanınan oyuncu Afra Saraçoğlu, özel hayatındaki gelişmelerle gündemde kalmaya devam ediyor.

Saraçoğlu'nun yaz aylarında başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir ile yakalandığı aşk, ayrılık haberleriyle son bulmuştu.


Ayrılık iddiaları sonrasında sessizliğini bozan Afra Saraçoğlu, ilişkilerinin sadece iş arkadaşlığı olduğunu belirterek herhangi özel bir birliktelikleri olmadığını açıklamıştı. Ancak ayrılık sonrası yaşadığı duygusal durumunu ve mutluluğunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

26. yaş gününü kutlayan genç oyuncu, doğum günü kutlamalarında ekip arkadaşları ve yakın dostlarıyla bir araya geldi. Eğlenceli anlarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Saraçoğlu, pozlarını yayınlarken mutlu ve keyifli olduğu gözleniyor.

Ancak bu mutluluğuna, ayrılık dedikoduları nedeniyle "Ayrılık sonrası mutluluk pozları" yorumları da yapıldı. Afra Saraçoğlu'nun paylaştığı fotoğraflar, sosyal medyada geniş bir ilgi gördü ve hayranları tarafından tebrikler yağdı. Saraçoğlu, iş ve özel hayatındaki başarısıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.


1

Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Artvin'e geliyor! Meteoroloji uyardı

2

Merih Demiral'ın annesi Fatma Demiral kimdir?

3

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

4

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

5

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi