Tarih: 13.07.2024 13:14

Ahmet Kaya Liderliğinde Ortahisar'da İlk Kent Lokantası Açıldı: Toplumsal Dayanışma Güçleniyor

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde, sosyal belediyeciliğin güzel örneklerinden biri olan Kent Lokantaları projesi hayata geçirildi. Belediye Başkanı Ahmet Kaya, göreve başladıktan sadece üç ay sonra projenin ilk adımını atarak mahalle sakinlerine hizmet vermeye başladı.

Başkan Kaya, projenin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başarılı uygulamalarından ilham aldığını belirtti. Seçim sürecinde ortaya koydukları vaatleri gerçeğe dönüştürmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Kaya, "Hemşehrilerimiz için gurur kaynağı olan bu projeyi hayata geçirmekten dolayı büyük mutluluk duyuyorum" dedi.

Kent Lokantaları projesi, ekonomik ve sosyal açıdan dezavantajlı gruplara yönelik düşük maliyetli ve kaliteli yemek hizmeti sunmayı amaçlıyor. Bu lokantalar, mahalle sakinlerine ekonomik bir şekilde sağlıklı beslenme imkanı sunarken, sosyal etkileşimi artırarak toplumsal dayanışmayı güçlendiriyor.

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde açılan Kent Lokantası, ilk gününden itibaren büyük ilgi gördü. Proje kapsamında sunulan yemeklerin lezzeti ve kalitesiyle mahalle sakinleri memnuniyetlerini dile getirdiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —