Tarih: 10.09.2024 10:21

Ahmet Metin Genç: "Vatan Toprağı Uğruna Şehit Olan Evladımızın Hatırası Kalbimizde Yaşayacak"

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kuzey Irak'ta bölücü teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar için taziye mesajı yayımladı.

Başkan Genç, yayımladığı mesajda, “Milletimizin bağımsızlığı ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canını ortaya koyan kahraman şehidimiz Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar’ın acısını derin bir üzüntüyle paylaşıyorum. Şehidimizin ailesine, yakınlarına, silah arkadaşlarına, Trabzon halkına ve milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Başkan Genç, mesajında ayrıca, “Vatan toprağı uğruna şehit olan evladımızın aziz hatırası, daima milletimizin kalbinde yaşayacak. Kahraman şehidimizin kanı asla yerde kalmayacak; teröre karşı verdiğimiz mücadeleyi azimle sürdüreceğiz. Rabbim şehidimize rahmet eylesin, ailesine güç ve sabırlar versin. Milletimizin başı sağ olsun” diyerek, terörle mücadeledeki kararlılıklarının devam edeceğini vurguladı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak, Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar’ın hatırasını yaşatmaya ve teröre karşı verilen mücadeleyi desteklemeye devam edeceklerini belirten Başkan Genç, tüm Trabzon halkını şehidin anısını yaşatmaya ve destek olmaya çağırdı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —