Tarih: 14.12.2023 15:38

A.Hopaspor'a Motivasyon Yemeğinde Destek

Facebook Twitter Linked-in

Hopa Kaymakamı Abdullah Arslantürk tarafından düzenlenen yemek programına, Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, A.Hopaspor Kulüp Başkanı Osman Akkaya, kulüp yöneticileri, teknik heyet, futbolcular, taraftar grupları temsilcileri ve STK temsilcileri katıldı.

Programda konuşan Kaymakam Arslantürk, A.Hopaspor'un kentin en önemli değerlerinden biri olduğunu belirterek, "Takımımız, bu sezonda şampiyonluk mücadelesi veriyor. Bizler de ilçemiz adına takımımıza destek olmak için buradayız. Başarılarınız için hepinize başarılar diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Ekmekçi de, A.Hopaspor'un kentin gururu olduğunu belirterek, "Takımımız, bu sezonda çok iyi bir performans sergiliyor. Bizler de belediye olarak takımımıza maddi ve manevi destek sağlıyoruz. Başarılarınız için hepinize başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Akkaya ise, desteklerinden dolayı tüm katılımcılara teşekkür ederek, "Takımımız, bu sezonda şampiyonluk hedefiyle mücadele ediyor. Bizler de bu hedefe ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. Desteğiniz için teşekkür ederiz" dedi.

Yemek programında, A.Hopaspor'un teknik heyeti ve futbolcuları, sezon boyunca gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür plaketi ile ödüllendirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —