Tarih: 12.09.2023 18:22

Aile Destek Programı Ödemeleri Ne Zaman, Hangi Tarihte Yatacak?

Facebook Twitter Linked-in

Aile Destek Programı doğrultusunda dar gelirli aileler için aylarca beklenilen yardımlar bugün hesaplara anında yatacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi ailelere yapılacan olan ödemelerin bugün yattığını açıkladı. Peki Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman, hangi tarihte yatacak? Aile Destek Programı'ndan kimler, nasıl faydalanabilir?

AİLE DESTEK PROGRAMI ÖDEMELERİ NE ZAMAN, HANGİ TARİHTE YATACAK?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş,  Türkiye Aile Destek Programı çerçevesinde ödemelerin bugün hesaplara yatacağı belli oldu. Bakan Göktaş, bu ay (Eylül) totalde 4,3 milyar Türk Lirası ödeme olacağını belirtti.

'BU AY 4,3 MİLYAR TL DESTEK VERECEĞİZ'

Türkiye Aile Destek Programı  çerçevesinde bu ay totalde 4,3 milyar TL verileceğini belirten Bakan Göktaş, "İhtiyaç sahibi hanelerimize yönelik hayata geçirdiğimiz desteğimizle onların yanında olmayı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Türkiye Aile Destek Programı kapsamında ödemeleri bugün hesaplara yatırıyoruz. Türkiye Aile Destek Programı kapsamında ihtiyaç sahibi hanelerimize bu ay 4,3 milyar TL destek vereceğiz" diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —