Tarih: 28.07.2023 22:44

Aile Dizisi Serhat Koruzade Kimdir? Anıl İlter

Facebook Twitter Linked-in

Aile dizisi Serhat Koruzade kimdir? Sizlerle paylaşacağız. Yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız’ın oturduğu Aile dizisi Show Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkmaktadır. Senaryosunu Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı Aile dizisi Serhat Koruzade karakterine oyuncumuz Anıl İlter hayat verecektir. Bizlerde, Aile dizisi Serhat Koruzade kimdir? Serhat Koruzade karakterini canlandıran oyuncumuz Anıl İlter’i yakından tanıtacağız.

Aile Dizisi Serhat Koruzade Karakteri Kimdir?
Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın yer aldığı Aile dizisi, Serhat Koruzade karakteri, Yağmur’un eski nişanlısıdır. Aile dizisine yeni katılan Serhat Koruzade, diziye renk katacak bir karakterdir. Serhat Koruzade karakterini ise oyuncumuz Anıl İlter canlandıracaktır.Aile Dizisi Oyuncu Kıyafetleri ve Elbiseleri

Aile Dizisi Serhat Koruzade Kimdir?
Yağmur’un eski nişanlısı Serhat Koruzade karakterine başarılı oyuncumuz Anıl İlter hayat verecektir. Bizlerde kısa sürede geniş izleyici kitlesine ulaşan Aile dizisine yeni katılan oyuncumuz Anıl İlter’i yakından tanıtacağız ve Anıl İlter kimdir? Daha önce hangi dizilerde yer almıştır? Özellikle hangi proje ile tanınmıştır? Evli mi, sevgilisi var mı? Gibi soruları en iyi şekilde cevaplamaya çalışacağız.

 

Anıl İlter Kimdir?
3 Nisan 1981 yılında İzmit’te doğan Anıl İlter, Kocaeli Üniversitesi Spor Akademisi mezunudur. Bir dönem profesyonel futbol oynayan Anıl İlter, ilerleyen yıllarda sunuculuğa yönelmiştir. 2008 yılında Ece dizisiyle profesyonel oyunculuğa adım atan Anıl İlter, Kuşdili oyunculuk merkezinden oyunculuk eğitimi almıştır. Şu sıralar kendi yapım firması olan Absürt Yapım’da yapımcılık yapan oyuncumuz özellikle Sen Çal Kapımı dizisiyle tanınmıştır. Koyu Beşiktaş taraftarı olan Anıl İlter en son Hayatımız Roman filminde yer almıştır.

Anıl İlter Yer Aldığı Diziler
2008 Ece – Oğuz2008-2010 Ölümsüz Kahramanlar – Süleyman2008 Gece Gündüz – Serdar2010-2012 Öyle Bir Geçer Zaman ki – Sedat2010 Kavak Yelleri2013 Kahireli Palas – Murat2014 Kızıl Elma – Sinan2014 Üç Arkadaş – Mahir2015 Kara Ekmek – Ali2016 Şahane Damat – Engin2016 İlişki Durumu: Evli – Erkut2017 Türk Malı – Onur Güney2018 İstanbullu Gelin – Mert2020-2021 Sen Çal Kapımı – Engin Sezgin2021-2022 Mahkum – Tahir2023 Aile – Serhat Koruzade

Anıl İlter Resmi İnstagram Hesabı
Resmi Instagram hesabından özel hayatı ve yer aldığı projeler hakkında sık sık paylaşımda bulunan oyuncumuzun Instagram’da 856 gönderisi ve 1.4 milyon takipçisi vardır. Anıl İlter’in resmi Instagram hesabı: @anililter

 

Anıl İlter Evli Mi, Sevgilisi Var Mı?
Başarılı oyuncumuz Anıl İlter, 2009 yılında İpek İlter ile dünya evine girmiştir. Çiftin bu evliliklerinden Nil isminde bir kızı olmuştur. Ancak çift anlaşamamış ve 2019 yılında yollarını ayırmıştır. Anıl İlter şimdilerde ise Sinem Yıldız ile birliktedir ve çift evlilik hazırlığı yapmaktadır.

Aile Dizisi Serhat Koruzade – Anıl İlter Kıyafetleri
Başarılı oyuncumuz Anıl İlter, yakışıklılığıyla da dikkatleri üzerine çekmektedir. Anıl İlter, tarzıyla da dikkatleri üzerine çekmektedir. Bizlerde yakışıklı oyuncumuz Anıl İlter’in Aile dizisinde giydiği tüm kıyafetlerini ile yaptığı kombinlerini marka ve fiyat bilgisi vererek detaylı bir şekilde sizlerle paylaşacağız.

Aile dizisi Serhat Koruzade kimdir? Serhat Koruzade karakterini canlandıran Anıl İlter’i yakından tanıttık. Sizlerde konu hakkında merak ettiğiniz şeyleri yorum kısmından bizlere iletebilirsiniz.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —