Tarih: 21.08.2023 11:58

Aile Dizisi yeni sezonu ne zaman?

Facebook Twitter Linked-in

AİLE 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı Show Tv'nin sevilen dizisi Aile'nin hayranlarını üzecek gelişme yaşandı. Uzun süredir ne zaman başlayacağı konusunda meraklı bekleyişlerini sürdüren dizi severler için üzücü haber yapımdan geldi.

Normalde Ağustos ayı itibariyle setlere dönmesi beklenilen Show TV'nin sevilen dizisi Aile, yeni sezon için hazırlıklarına Eylül ayı itibariyle başlayacağı açıklandı.

Ağustos sonu çekimlerine başlanıp, Eylül başında ekranlara gelmesi beklenen yeni bölümler için, çekimlerin Eylül ortasında başlayacağı açıklandı. Bu durumda, Aile dizisi 2. sezon Ekim ayında izleyiciyle buluşacak.


30.BÖLÜMDE FİNAL YAPACAK

Öte yandan aktarılan bilgilere göre başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya gibi başarılı oyuncuları barındıran Aile dizisi 30.bölümde final yaparak ekranlara veda edecek.

Bu gelişmeyi Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya ikilisiyle Show TV yönetimi de doğruladı.


AİLE DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ Aslan karakterine, Serenay Sarıkaya ise Devin rolüne hayat veriyor.

Merakla beklenen dizi, tanınmış ailelerden Soykanlar'ın başındaki Aslan'ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin'le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve 'aile' kavramının en tartışmalı yönlerini ele alıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —