Tarih: 14.04.2023 00:53

AK PARTİ ÇAYELİNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

Rize'nin AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, Milletvekili adaylarından Av. Harun Mertoğlu ve Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan, iftar sonrası bir araya gelerek, teşkilat mensupları ve Çayeli İlçesi hemşehrileriyle birlikte hasbihalde bulundular.

AK Parti'nin güçlü teşkilatlarından biri olan Rize İl Başkanlığı, Ramazan ayının bereketli atmosferiyle birlikte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İftar sonrası gerçekleşen toplantıda, parti mensupları ve hemşehrileri bir araya gelerek, Rize ve Çayeli ilçesinin sorunları ve ihtiyaçları üzerine fikir alışverişinde bulundular.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, yaptığı açıklamada, 'Ramazan ayı, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren önemli bir aydır. Bu nedenle, iftar sonrası teşkilat mensuplarımız ve Çayeli hemşehrilerimizle bir araya gelerek, sorunlarını dinledik ve çözüm önerileri sunduk. AK Parti olarak, Rize ve Çayeli ilçemiz için her zaman çalışmaya devam edeceğiz' dedi.

Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan ise, 'AK Parti olarak, halkımızın beklentilerine cevap vermek için her zaman yanlarında olacağız. Bu toplantıda, hemşehrilerimizle birlikte sorunlarımızı ele aldık ve çözüm önerilerimizi paylaştık. Bu vesileyle, Rize İl Başkanımız Hikmet Ayar ve Milletvekili adayımız Harun Mertoğlu'na teşekkür ederiz' diye konuştu.

AK Parti'nin güçlü teşkilatları ve sahip olduğu dinamik kadrosuyla birlikte, Rize ve Çayeli ilçesi için çalışmalarına devam etmesi bekleniyor.

HABER: SELMAN KUTLU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —