Tarih: 23.08.2024 10:22

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı'ndan Gelecek İçin Stratejik İstişare Toplantısı

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı, parti teşkilatının geleceğe dönük hedeflerini ve Erzurum’un kalkınmasına yönelik stratejik planlarını ele almak amacıyla önemli bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya, AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Şükrü Erdinç’in başkanlığında, Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörleri Burhan Çakır, Zeynep Gül Yılmaz, Hasan Çilez, Volkan Mengi ve Nuh Dağdelen katıldı.

Toplantıda, teşkilatın hedefleri, stratejik planları ve Erzurum’un kalkınması için yapılacak çalışmalar detaylı bir şekilde değerlendirildi. Katılımcılar, teşkilatın güçlü bir birlikteliğiyle Erzurum’a ve ülkeye değer katacak projeleri hayata geçirme konusundaki kararlılığını vurguladı.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, toplantının ardından yaptığı açıklamada, “Teşkilatımızın bu güçlü birlikteliğiyle, kadim şehrimize ve ülkemize değer katacak projeleri hayata geçirme konusundaki azmimizi bir kez daha vurguladık. İnşallah, el birliğiyle Erzurum’umuzu daha müreffeh yarınlara taşımaya, milletimize hizmet yolunda durmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Toplantıda, Erzurum’un geleceği için atılacak adımlar ve hayata geçirilecek projeler hakkında kapsamlı bir değerlendirme yapılarak, şehrin kalkınması ve milletin refahı için gerekli stratejiler üzerinde duruldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —