Tarih: 16.07.2024 10:49

AK Parti Milletvekilleri Narman Belediye Başkanını Ziyaret Etti: Sel Felaketinin Ardından Hasar Tespitleri Yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum'un Narman ilçesinde, geçtiğimiz günlerde meydana gelen sel felaketi sonrasında, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Mehmet Emin Öz ve Abdurrahim Fırat, beraberinde İl Başkanları İbrahim Küçükoğlu ile birlikte Narman Belediye Başkanı Aydemir Adem Kınalı'yı ziyaret etti. Ziyarette, sel felaketinden etkilenen mahallelerdeki hasarlar hakkında bilgi alındı.

Milletvekilleri ziyaret sırasında yaptıkları açıklamada, devletin tüm kurum ve kuruluşlarıyla sel felaketinde zarar gören vatandaşların yanında olduğunu ve hasarların giderilmesi için seferberlik ilan edildiğini belirttiler. Narman Belediye Başkanı ve ekibine çalışmalarında başarılar dileyen milletvekilleri, felaketin ardından hızla harekete geçilerek vatandaşların mağduriyetinin en kısa sürede giderilmesi için çalışmaların sürdüğünü ifade ettiler.

Selami Altınok, AK Parti Erzurum Milletvekili olarak, Narman halkının sel sonrası süreçte devletin sağladığı desteği en iyi şekilde hissedeceğini ve sorunların çözümü için koordineli bir şekilde çalışacaklarını vurguladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —