Tarih: 23.09.2023 08:34

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İnci'den Rize Belediye Başkan Vekili Genç'e ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Sakarya Milletvekili Ali İnci, Rize Belediye Başkan Vekili Kemal Genç'i ziyaret etti.

Bir dizi programa katılmak üzere Rize'ye gelen İnci, Rize Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkan vekili Kemal Genç ile bir süre görüştü.

Ziyarette AK Parti Merkez İlçe Başkanı Burak Ak ve yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri Dursun Bilgili, Abdulkadir Öksüz'de katıldı.

Belediye Başkan vekili Genç, Rize Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar, ve projeler hakkında Bölge koordinatörü İnci'ye bilgiler aktardı. İnci, Belediye Başkanı vekili Genç'e çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

İnci, Rize'de yapılan yatırımlardan memnuniyet duyduğunu ifade etti

İnci, ziyarette yaptığı açıklamada, Rize Belediyesi tarafından yapılan yatırımlardan memnuniyet duyduğunu belirterek, "Rize Belediyesi, şehirde önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı vekili Sayın Genç'i ve ekibini tebrik ediyorum. AK Parti olarak, Rize'nin daha da güzelleşmesi için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.

Genç, Rize Belediyesi'nin çalışmalarını anlattı

Belediye Başkan Vekili Genç ise, Rize Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar hakkında İnci'ye bilgi verdi. Genç, "Rize Belediyesi olarak, şehrin altyapısını güçlendirmek, sosyal belediyecilik hizmetlerini geliştirmek ve turizmi canlandırmak için çalışıyoruz. Bu kapsamda, birçok projeyi hayata geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz" dedi.

Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —