Tarih: 19.07.2023 09:47

Akçaabat Belediyesi 31. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali için basın toplantısı düzenlendi

Facebook Twitter Linked-in

Toplantıda basın mensuplarıyla bir araya gelen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Göreve geldiğinden beri yapmayı istediği proje ve yeniden aday olup olmayacağı yönünde sorulan sorulara yanıt veren Başkan Osman Nuri Ekim,

“Biz Akçaabat’ta 2019’da yapmak istediklerimizi hayata geçirmek için çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Yine de bunu takdir edecek olan millettir. Millet seviyorsa seçer, sevmiyorsa yapacak hiçbir şey yok. Biz Akçaabat için hizmet etmeye çalışacağız, gayret edeceğiz ve elimizden geleni ardımıza koymayacağız.” ifadelerini kullandı.

Akçaabat sahil düzenlemesi projesine çok önem verdiğini kaydeden Başkan Ekim, projenin şehrin sosyal hayatına ve istihdamına büyük katkı sağlayacağını kaydederek, “Bitmesi gereken bir iş var. En önemsediğim projelerden bir tanesi. Akçaabat’a değer katacak bir iş. Yürüyüş yolu, bisiklet yolu ve etrafındaki tesislerin bitmesi gerekiyor. Bu şehrin ufkuna imza atacak bir proje o. Yaşam alanlarıyla, içerisindeki kültürel alanlarla, günübirlik tesislerle ve konaklama alanlarıyla hem istihdam anlamında hem de şehrin sosyal hayatına dokunacak bir proje. Bunun hayata geçmesi için kısım kısım çalışmalar yapılıyor.” açıklamasında bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —