Tarih: 04.06.2024 18:27

Akçaabat Belediyesi, Hıdırnebi Yaylası Esnaflarıyla Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Kaymakamı Yusuf Cankatar ve AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz, Hıdırnebi Yaylası'ndaki esnaflarla bir araya gelerek ilçenin turizm potansiyeli ve yaylanın kalkınması üzerine görüş alışverişinde bulundular.

Ziyarette, Başkan Ekim, esnafların sorunlarını dinledi ve taleplerini aldı. Yaylanın turizm potansiyelinin değerlendirilmesi ve bölgenin kalkınması için yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Ekim, Hıdırnebi Yaylası'nın Akçaabat'ın önemli bir turizm merkezi olduğunu belirterek, "Bu güzel yaylanın değerini bilmeli ve onu geliştirmek için hep birlikte çalışmalıyız. Esnaflarımızın istek ve taleplerini dikkate alarak, yaylanın turizm potansiyelini en iyi şekilde değerlendirecek çalışmalar yapacağız" dedi.

Kaymakam Cankatar da yaylanın turizm açısından önemli bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayarak, "Bölgenin kalkınması için esnaflarımızla birlikte çalışmaya hazırız. Hıdırnebi Yaylası'nı her geçen gün daha da geliştirerek, Akçaabat'ın turizmdeki marka değerini artıracağız" diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz ise esnafların sorunlarını ve taleplerini dinlemenin önemli olduğunu belirterek, "Esnaflarımızın her zaman yanında olacağız ve onların sorunlarının çözümü için elimizden geleni yapacağız" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —