Tarih: 05.08.2024 16:44

Akçaabat Belediyesi Yol Betonlama Çalışmalarını Sürdürüyor

Facebook Twitter Linked-in

Akçaabat Belediyesi, ilçedeki tüm mahalle yollarında ihtiyaçlar doğrultusunda yol bakım, onarım, asfaltlama ve betonlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediyenin ekipleri, ilçenin dört bir yanındaki tüm mahalleleri tek tek inceliyor ve ihtiyaç duyulan çalışmalar rutin programlar dahilinde gerçekleştiriliyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Akçaabat’taki betonlama çalışmaları kapsamında, son olarak Mersin Mahallesi yolunda betonlama işlemi yapıldı. Akçaabat Belediyesi, diğer mahallelerdeki çalışmalarını da eş zamanlı olarak sürdürüyor.

Başkan Ekim’den Başkan Genç’e Teşekkür

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından betonlanan Mersin Mahallesi yolunu yerinde inceledi. Başkan Ekim, Akçaabat’taki mahalle yollarının betonlanmasına katkıda bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e teşekkür ederek, şunları söyledi:

“Şehrimizin dört bir noktasına gece gündüz hizmet ulaştırma gayretindeyiz. Bu gayretimizde bizlere destek veren, katkıda bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç’e ve tüm ekibe teşekkür ediyorum. İlk günden itibaren şehrimize en kaliteli hizmeti getirmek ve hemşehrilerimizin yaşam standartlarını arttırmak için çıktığımız bu yolda yorulmadan ve büyük bir aşkla çalışıyoruz. Akçaabat’ımızın her mahallesine, şehrimizde yaşayan her vatandaşımıza ulaşmaya büyük özen gösteriyoruz. Bugüne kadar yaptığımız tüm çalışmalarımız, projelerimiz ve yatırımlarımız bugünden sonra yapacaklarımızın teminatı niteliğindedir. Her zaman dediğimiz gibi; Akçaabat, her şeyin en güzeline layıktır.”

Akçaabat Belediyesi’nin bu yoğun çalışmaları, ilçedeki vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik önemli adımlar olarak değerlendiriliyor. Belediye ekipleri, hizmetlerini hız kesmeden sürdüreceklerini ve ihtiyaç duyulan her alanda çalışmalarını titizlikle yapacaklarını belirtiyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —