Tarih: 18.05.2024 12:19

Akçaabat Liseler Arası Futbol Turnuvası Büyük Heyecanla Tamamlandı

Facebook Twitter Linked-in

Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen Liseler Arası Futbol Turnuvası, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında gerçekleşti. Büyük bir çekişmeye sahne olan turnuva, final maçıyla sona erdi.

Final maçında sahne alan takımların mücadelesi nefesleri kesti. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim'in de katılımıyla gerçekleşen final maçı, birlik, beraberlik ve dostluğun vurgulandığı bir atmosferde geçti. Başkan Ekim, turnuvanın amacının sporun çatısı altında birlik ve beraberliği güçlendirmek olduğunu belirtti.

Turnuvaya 10 takım ve 120 sporcu katıldı. Takımlar arasındaki mücadele, Harmancık Halı sahasında gerçekleşti. Taraftarlar, renkli ve coşkulu görüntülerle takımlarını destekledi. Gençler, Başkan Ekim’e tezahüratlarla sevgi ve takdirlerini gösterdi.

Başkan Ekim, Akçaabat Belediyesi olarak her zaman spor ve sporcuya destek verdiklerini vurgulayarak, gençlere yönelik düzenlenen etkinliklerin önemine dikkat çekti. "Özellikle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler düzenliyoruz. Büyük ve güçlü Türkiye'nin geleceğini yetiştirmek için bu tür organizasyonları artırarak devam edeceğiz" dedi.

Turnuvada dereceye giren takımlar şu şekilde:

Turnuvanın en golcü oyuncusu ise 17 Şubat Anadolu Lisesi’nden Atakan Bak oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —