Tarih: 01.08.2023 13:25

Akçaabat'a Tayin Oldu!

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon'da faaliyet göstererek çok iyi işlerin alına imza atan Faruk Başaran Bilim Sanat Merkezi 9 yıllık müdürüne veda etti. Müdürlüğü döneminde bir çok projeye adını yazdıran ve bir çok dalda ödül alan Faruk Başaran Bilim Sanat Merkezi Müdürü Abdulvahap Altın kurumuna veda etti.

Görev Süresini Doldurdu

Görev süresindeki 8 yılı dolduran başarılı yönetici Akçaabat Bilim Sanat Merkezi Müdürü olarak yeni görevine başlayacak.
Yaşanan zorunlu ayrılığın ardından Trabzon Faruk Başaran Bilim Sanat Merkezi bir veda videosu paylaşarak başarılı müdürlerini yeni görevine uğurladı.

Yapılan paylaşımda;

"VEDA VE TEŞEKKÜR VAKTİ İlimize güzel bir eser kazandırmanın, Türkiye'nin en çok proje sunan ve ödül alan bir Merkez olmanın ve 9 yıl boyunca haftanın her günü ve günün her saatini bu güzîde kuruma adamanın gururuyla..." ifadeleri kullanıldı.

Abi Abdulvahap Altın Kimdir?

1970 Akçaabat doğumlu.

İlk, orta ve liseyi Akçaabat´ta tamamladı.

Lisans Bilgileri:

1990 KTÜ Giresun Eğitim Yüksekokulu Sınıf Öğretmenliği,

1997 KTÜ Giresun Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği,

Yükseklisans Bilgileri:

2003 KTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü "Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi",

İlkokul ve Ortaokullarda 13 yıl öğretmenlik yaptı.

Akçaabat Meşeli, Yıldızlı TOKİ, Mersin Şehit Engin Saraç Ortaokullarında Müdür, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE de yönetici, öğretmen, öğrenci ve veli eğitimleri başta olmak üzere insan kaynağını geliştirme konularında çalışmalarda bulundu. 2014 yıında Trabzon Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğü ne atandı.

Birçok sivil toplum örgütlerinde yönetici, yönetim kurulu üyesi, üye olarak çalıştı.

Okul Yönetimini Geliştirme Programları (OYGEP), Yenilenen Okul programları, Toplam Kalite Yönetimi, Eğitim Yönetimi, Ölçme ve Değerlendirme, Proje hazırlama konularında il formatörlüğü, eğitim yöneticiliği ve öğretim elemanı görevlerinde bulundu. Aday öğretmenlerin Temel ve Hazırlayıcı eğitimlerinde görev aldı.

Performans değerlendirme, Argümantasyon temelli sosyobilimsel konuların öğretimi, Öğrenci koçluğu yetenek yönetimi, Özel eğitim, Yönetişim yetkinlikleri gelişimi eğitimi, Ölçme ve değerlendirmede farkındalık, Eğitimde farklı yaklaşımlar, Çocuk gözüyle anlama ve anlamlandırma, AB proje hazırlama, Sınıf içi öğrenme sürecini geliştirme, Özel yeteneklileri tanılama, programlama ve eğitimi olmak üzere bir çok konuda eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir. 

Evli ve dört çocuk babası.

Farklı düşünmeyi önemser ve farklı çalışmaktan zevk alır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —