Tarih: 05.08.2024 17:14

AKÇAABAT’TA İNDİRİMLİ EKMEK SATIŞI BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki indirimli ekmek hizmetini ilçelere de yayma kararı aldı. Bugün Akçaabat'ta açılışı yapılan yeni ekmek satış noktası ile vatandaşlara uygun fiyatlı ekmek sunuluyor. Büyükşehir Belediyesi, bu uygulamanın ilerleyen günlerde diğer ilçelerde de devreye alınacağını duyurdu.

İlk olarak 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Meydanı’nda başlatılan indirimli ekmek satış noktası, bugün itibariyle Akçaabat İstiklal Caddesi’nde hizmete girdi. Sabah 08.00’den 17.00’ye kadar açık olan ve 200 gram ekmeği 8 TL'den satan büfeye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bu uygulamanın kısa zamanda diğer ilçelerde de hayata geçirileceği belirtildi.

SOSYAL PROJELER DEVAM EDECEK

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, indirimli ekmek satışının tüm ilçelere yayılması için çalışmaların hızla sürdürüldüğü ifade edildi. Açıklamada, “Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak, sosyal belediyecilik anlayışımız gereği, halkımızın her zaman yanlarında olmaya ve onların ihtiyaçlarına yönelik projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. İndirimli ekmek projesi de bunlardan bir tanesi. Halkımızın ihtiyaçlarını gözeterek çalışmalarımızı o yönde sürdüreceğiz” denildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin bu sosyal proje ile halkın ekonomisine destek sağlamak ve ihtiyaçlarını karşılamak hedefleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —