Tarih: 12.11.2023 13:28

Akçaabat'ta Off-Road Tutkunları Adrenalin Dolu Anlar Yaşadı

Facebook Twitter Linked-in

Yarış, Akçaabat Acısu Mahallesi Balıklı Yaylası'nda gerçekleştirildi.

Seyirci etabındaki yarışların startını veren Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, organizasyonun ilimizde gerçekleşmesinin önemine vurgu yaptı. Vali Yıldırım, “İlimizde; sporda, kültür ve sanat alanında dolu dolu etkinlikler yapılıyor. Böyle bir organizasyonun ilimizde yapılması ayrı bir anlam ifade ediyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Off-Road tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği yarışlar, doğanın içindeki zorlu parkurlarda gerçekleşirken, sporcular adrenalin dolu anlar yaşadı. Balıklı Yayla'nın eşsiz manzarasında gerçekleşen yarışlar, izleyenlere unutulmaz anlar yaşatırken, Trabzon'un doğal güzellikleriyle off-road tutkunlarını buluşturdu.

Yarışmaya katılan sporcular, teknik ve zorlu parkurlarda mücadele ederek yeteneklerini sergiledi. Heyecanın hiç eksik olmadığı yarışlarda, sporcular araçlarını sınırlarını zorlayarak izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın Trabzon ayağı, Akçaabat'ın doğal güzellikleriyle birleşerek off-road tutkunlarına unutulmaz bir deneyim sundu. Organizasyonun başarılı bir şekilde tamamlanmasında emeği geçenlere teşekkürlerin sunulduğu yarışlar, Trabzon'un spor ve etkinlik alanındaki zenginliğini bir kez daha ortaya koydu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —