meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Al Sancak Dizisi Ekibinin Yaptığı Açıklama Herkesi Gururlandırdı!

Güçlü üretimiyle TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşan sezonun en iddialı yapımı 'Al Sancak'tan Aras', İdris Nebi Taşkan, Aslı Gözde Türker Güler ve Büşra Suna Ayar sezonun en iddialı yapımı. , etkileyici bir geçmişi ve başarılı o

Al Sancak Dizisi Ekibinin Yaptığı Açıklama Herkesi Gururlandırdı!

Al Sancak dizisine 2. Bölümde Teğmen Aras Güneri olarak dahil olan İdris Nebi Taşkan, hep bir aksiyon dizisinde yer almak istediğini ve sonunda dileğinin gerçekleştiğini şu sözlerle anlattı: 'Hep bir aksiyon projesinde yer almak istemiştim. Dileğim gerçek oldu. Aras hayatıma girdiği için çok mutluyum. Bir özel kuvvetler mensubu olmanın ne kadar zor ve emek isteyen bir durum olduğunu Aras üzerinden anlattığımız için de onur duyuyorum.' dedi.

Teğmen Aras Güneri karakterine hayat veren Taşkan, 'Teğmen Aras Güneri kendi doğrularıyla yaşayan, bir duruşu ve dünya görüşü olan elit bir asker. Eğitimli ve donanımlı. Genç yaşında asker olma arzusuyla ödediği bedeller onu olgunlaştırmış ve güçlendirmiş. Aras, korkusuz ve vahşi savaşan bir savaşçı. Kimse onunla kaşı karşıya gelmek istemez.' dedi.

 


1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor