Tarih: 09.09.2024 12:20

Alanyaspor’ un U-15 Milli Futbolcusu Yiğit Efe Çaykur Rizespor’ da

Facebook Twitter Linked-in

Aslen Kütahya’ lı sağlıkçı bir ailenin büyük oğlu olan Yiğit Efe, Çaykur Rizespor’ a ve Rize’ ye olan özel sevgisi nedeniyle 5 yıldır mücadele ettiği C. Alanyaspor’ dan ayrılarak Yeşil- Mavili Çaykur Rizespor’ un yolunu tuttu. Yiğit Efe’ nin bu hamlesi Akdeniz’ den Karadeniz’ e transfer olarak değerlendirildi.

Yeşil-Mavili Çaykur Rizespor’ un U-15 Takımının yeni Teknik Direktörü Hakan Tüfekçi ve Bilal Karafazlı yönetiminde çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürdüğü öğrenilen Yiğit Efe yeni takımı Çaykur Rizespor’ u ve yeşil- mavili camiayı şimdi çok daha sevdiğini ve asıl hedefinin A Takımda yer almak olduğunu söyledi.

Bu arada Yiğit Efe’ nin Alanya Mahmutlar Sağlık Ocağında görevli Babası Mustafa Tarım, oğlu Yiğit Efe’ nin Çaykur Rizespor’a gitmesinden kendisinin çok mutlu olduğunu dile getirdi.  Baba Mustafa Tarım oğlu için bütün birikimlerini kullanarak Rize’ de döşeli ve modern bir evi kiraladığı, ayrıca oğlunu Rize’ nin en iyi özel okuluna kayıt ettirdiğini söyledi.

Hatta Baba Mustafa Tarım Alanya’ dan Rize’ ye atanması için Rizeli Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’ ndan bu konuda yardım beklediğini de vurguladı.

Sağlıkçı Baba Mustafa tarım ve eşi, “Oğlumuz için her şeyimizi feda etmeye hazırız. Ona güveniyor ve inanıyoruz, her konuda Yiğit Efe’ mize tam desteğiz” dediler.

Çaykur Rizespor’ da As Başkan olarak Yönetim Kurulunda görev yapan Rizeli Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’ da, “gereken işlemleri yasal çerçevede yapabiliriz.” Diyerek Tarım ailesine müjde verdi.

Bu arada Yiğit Efe’ nin Çaykur Rizespor’a transfer olması Akdeniz ekibi C. Alanyaspor’ da üzüntüye neden olduğu öğrenildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —