meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

"Altın Piyasalarında Rekor Beklentisi: Ekonomist Remzi Özdemir'den Uyarı

Altın piyasalarındaki hareketlilik ve dalgalanmalar devam ederken, ekonomist Remzi Özdemir, altın yatırımcılarına dikkat çeken bir uyarıda bulundu.

Altın fiyatlarının son dönemde rekorlara koştuğunu belirten Özdemir, altının 2.100 dolar seviyesine ulaşma yolunda olduğunu ve tarihi bir rekora imza atabileceğini ifade etti.

İsrail ve Filistin arasındaki çatışmaların etkisiyle altına olan talebin arttığını vurgulayan Özdemir, altının diğer yatırım araçlarına göre daha uygun bir seçenek olduğunu dile getirdi. Borsa, hisse senedi ve tahvil gibi diğer yatırım seçeneklerine yönelimin arttığını belirten Özdemir, özellikle Amerikan tahvillerindeki yüksek faiz oranlarının yatırımcıları endişelendirdiğini ve altına olan ilginin arttığını söyledi.

Altının şu an için en ucuz yatırım aracı olduğunu vurgulayan Özdemir, altının 1820 dolar bandında işlem gördüğünü belirtti. 2100 doların üzerinde bir talep oluşması durumunda altının bu yıl ve önümüzdeki yıl sonuna kadar rekor seviyelere ulaşabileceğini öngören Özdemir, altın yatırımcılarına ellerindeki altını bozdurmamaları konusunda uyardı.

Altın piyasasındaki gelişmeleri yakından takip eden yatırımcılar, Remzi Özdemir'in uyarılarını dikkate alarak altın yatırımlarını değerlendirebilirler. Altın fiyatlarının gelecekteki seyri, piyasaların ve jeopolitik gelişmelerin etkisiyle belirlenecek gibi görünüyor.


1

Başkan Ekim Kabotaj Bayramını Kutladı

2

Fındık Fiyatlarında Hareketlilik: Üreticiler Umutlu

3

Gram ve çeyrek altın kaç TL oldu? Altın fiyatları ne kadar? (1 Temmuz 2024)

4

Çayelispor’ da Flaş Ayrılık

5

Türk Heyeti, Bükreş'te AGİTPA Genel Kurulu'nda Aktif Rol Alıyor