meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Amazon Prime'da İzlenebilecek En Muhteşem Filmler!

Maceradan komediye, bilimkurgudan gerilime kadar izlemeniz gereken en iyi Amazon Prime filmlerini listeledik. Bu yılki film listesi derlenirken hangi Amazon Prime filmleri öne çıkıyor? Fragmanlı Amazon Prime film önerilerine göz atın!

AKTUEL 13.03.2023 17:01:01 0
Amazon Prime

Bir asrı tanımlayan en önemli mihenk taşlarından olan, yeni nesil yayın platformları arasından eşsiz abonelik modeli ve iç yapımlarına sunduğu kapsamlı sözleşmeleriyle sıyrılan Amazon Prime’da film keyfi sizi bekliyor! Farklı içerik arayışında olanlar için orijinal film alternatifleri de sunan platformda, her zevke göre mükemmel seçenekler var. Alışılmadık estetik algısına sahip Amazon Prime filmlerini sizin için listeledik.

Bergen (2022) – IMDb: 7,1

Bergen olarak bilinen Belgin’in Ankara’dan Adana’ya, oradan da yaşadığı aşkın ardından ebediyete uzanan öyküsünü anlatan “Bergen” filmi, gücünü hayallerinden, sesinden ve hayata dair hiç vazgeçmediği umudundan alan yetenekli bir müzisyenin hayatını ele alıyor. Sinemalarda yaklaşık 5,5 milyon izleyici tarafından izlenen, yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper’in yaptığı filmin başrollerinde bütün şarkıları seslendiren Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran yer alıyor.

Catherine Called Birdy (2022) IMDb: 6,5

Başrollerinde Bella Ramsey, Billie Piper ve Andrew Scott’un yer aldığı “Catherine Called Birdy” filmi, yoksul ve açgözlü bir babanın, kızını para ve toprak karşılığında zengin bir adamla evlendirmek istemesini konu alıyor.

The Peripheral (2022) IMDb: 8,3

Willian Gibson’ın aynı isimli bilimkurgu romanından uyarlanan “The Peripheral” filmi, usta hikâye anlatıcısı William Gibson’ın insanlığın kaderine ve ötesinde yatanlara göz kamaştırıcı, halüsinatif bir bakış açısıyla sunuyor. Filmin başrollerinde ise Chloë Grace Moretz, Jack Reynor ve Gary Carr’ı görüyoruz.

Run Sweetheart Run (2020) IMDb: 5,3

Yönetmenliğini ve senaristliğini Shana Feste’nin üstlendiği, oyuncu kadrosunda Ella Balinska, Pilou Asbæk ve Clark Gregg’in yer aldığı “Run Sweetheart Run” filmi, tanımadığı biriyle görüşmeye giden genç bir kadının yaşadıklarını konu ediyor.

Anything’s Possible (2022) IMDb: 5,5

Trans bir birey olan lise öğrencisi Kelsa’nın son sınıftaki yaşamını konu alan Anything’s Possible, modern Z kuşağının yetişkinliğe geçiş hikayesini yansıtıyor. Kelsa, sınıf arkadaşı Khal ona âşık olduğunda bunun neden olabileceği sorunlara rağmen çıkma teklif etme cesaretini toplar. Ortaya aşık bir gencin sevincini, hassasiyetini ve acısını sergileyen bir romantizm çıkar.

Derin Sular (2022) – IMDB: 5,4

Derin Sular, mutsuz bir evliliğe sahip bir çiftin hayatına odaklanıyor. Vic ve Melinda Van Allen, evliliklerinde sorun yaşayan bir çifttir. Uzun süredir yaşadıkları sıkıntı, aralarındaki sevginin de giderek azalmasına neden olur. Evliliklerini sonlandırmak istemeyen çift, birbirlerinin başkaları ile görüşmelerine izin vererek boşanmaktan kaçınmaya çalışır. Ancak Melinda’nın görüştüğü kişilerin tek tek ortadan kaybolması, Vic’in baş şüpheliler arasında yer almasına neden olur.

Don’t Make Me Go (2022) – IMDb: 7.0

Bekar bir baba olan Max (John Cho), ölümcül bir hastalığı olduğunu öğrendiğinde genç kızı Wally (Mia Isaac) ile yapmak istediklerini, tüm sevgi ve desteğini onunla geride kalan zamana sıkıştırmaya karar verir. Kızına uzun zaman önce verdiği sürüş dersleri sözünü de tutmak için, Wally’yi 20. mezunlar buluşmasına katılmak üzere California’dan New Orleans’a bir yolculuğa çıkmaya ikna eder. Max burada Wally’yi onu uzun zaman önce terk eden annesiyle yeniden bir araya getirmeyi de umut eder. Tamamen özgün ve duygusal bir yolculuk olan Don’t Make Me Go, nesiller arası ayrımın her iki tarafından bakarak bir baba ve kızı arasındaki sarsılmaz ve sonsuz bağı, yolculuk boyunca içtenlikle ve mizahla irdeliyor.

Dilberay (2022) – IMDb: 5,8

Dilberay, zorlu bir yaşam süren ve 2019 yılında hayata veda eden Dilber Ay’ın hayat hikayesini konu ediyor. Dilber Ay, Kahramanmaraş’ta sekiz çocuklu bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Hayata çadırda başlayan Dilber Ay, 13 yaşındayken kendisinden yaşça büyük bir adama para karşılığı satıldı. Evlenip, çocuk sahibi olan Dilber Ay’ın en büyük tutkusu şarkı söylemekti ve bu yüzden dayak yiyip, işkence çekti. Ancak o yaşadığı her acıya rağmen sesinden aldığı güçle sahnelere adım attı. Yaşamı boyunca zirveyi gördüğü gibi dibe de vuran Dilber Ay, düştüğü dipsiz kuyulardan şarkı söyleyerek çıktı.

Emergency (2022) – IMDb: 6.0

Üç üniversite öğrencisi, efsanevi bir partinin hazırlığı içindedir. Ancak partide başlarına gelen beklenmedik bir durum hayatlarının değişmesine neden olur. Ne yapacaklarını bilmeyen üç arkadaş, bir karar vermeden önce polisi aramanın artılarını ve eksilerini hesaplamaya başlar.

All The Old Knives (2022) – IMDb: 6.1

Casus gerilim filmi “All The Old Knives”ın konusunda CIA, ajanlarından birinin 100’den fazla insanın hayatına mal olan bilgileri sızdırdığını öğrendiğinde emektar casus Henry Pelham’ı, CIA’in Viyana merkezindeki eski görev arkadaşları arasından köstebeği bulmakla görevlendirir. Pelham’ın soruşturması onu Avusturya’dan İngiltere’ye ve daha sonra bir zamanlar meslektaşı ve eski sevgilisi olan Celia Harrison ile tekrar bir araya geldiği Kaliforniya’ya götürür. İkili, küresel casusluk, ahlaki belirsizlik ve ölümcül ihanetin bu sürükleyici hikayesinde meslek ve tutku arasındaki çizgiyi de bulanıklaştırıyor. Ünlü Danimarkalı yönetmen Janus Metz tarafından yönetilen ve Olen Steinhauer tarafından senaryosu yazılan filmde Laurence Fishburne ve Jonathan Pryce da rol alıyor.

Deep Water (2022) – IMDb: 5.6

Başrollerini Ben Afffleck ve Ana de Armas’ın paylaştığı film “Deep Water”, psikolojik gerilim sahneleri ile izleyicileri ekrana kitliyor. Patricia Highsmith’in aynı ismi taşıtan romanından uyarlanan filmde, evlilikleri kırgınlık, kıskançlık ve güvensizliğin ağırlığı altında çökmekte olan Vic ve Melinda Van Allen isimli varlıklı bir New Orleans çifti konu ediniliyor. Karşılıklı kışkırtmaları ve akıl oyunları artarken, Melinda’nın evlilik dışı birliktelikleri de yavaş yavaş kaybolmaya başlayınca çift için işler hızla ölümcül bir kedi-fare oyununa dönüşüyor. Film, bir insanın ne kadar ileri gidebileceğini ortaya koyuyor.


Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

24.6° / 18.2°

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim