meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Amazon Prime'da İzlenebilecek Güncel En İyi 20 İçerik!

Amazon Prime, uygun fiyatıyla izleyicilerin dikkatini çekiyor. Bugün sizlerle Amazon Prime'da izlenebilecek 20 içeriği derledik.

AKTUEL 26.02.2023 10:47:04 0
Amazon Prime

1. The Office (IMDb: 8.9)

The Office için dizi literatürüne “ofis komedisi”ni sokan bir sit-com diyebiliriz. Steve Carell ve kadrosu upuzun bir devre şu demek oluyor ki toplam 9 sürem Altın Küre ve Emmy’leri silip süpürmüştü. Dizi süresince kurgusal bir kağıt firması olan Dunder Mifflin Paper Company, Inc.’nin bölge yöneticisi Michael Scott’ın yazıhane kadrosu ve mensuplarının fena idare altındaki münasebetsiz davranışlarına ve absürd durumlara şahit oluyoruz.

2. Fleabag (IMDb: 8.7)

Fleabag, Londra'da tek başına ayakları üzerinde durmaya çalışan bir kadının hikayesini konu ediyor. Dizide, 30'lu yaşlarındaki kadının aşk, aile ve iş hayatında yaşadığı gündelik olaylar ele alınıyor.

3. The Marvelous Mrs. Maisel (IMDb: 8.7)

 Maisel 1960'larda New York'ta geçiyor ve kocası ve iki çocuğuyla birlikte şehrin lüks semtlerinden birinde yaşıyor. Ancak bir gün tesadüfen hiç bilmediği bir yeteneğe sahip olduğunu keşfeder ve bu gelişme hayatını derinden sarsar.

4. This Is Us (IMDb: 8.7)

This is Us'ın konusu, üçüzleri olan Jack ve Rebecca çiftinin etrafında dönüyor. Alkolik bir baba olan Jack'in bu durumu ailesi için dayanılmaz bir hal alınca evin en zeki çocuğu Randall; bu sorunu çözmeye çalışın. Randall, Jack ve Rebecca'nın evlatlık oğlu; İdari işi olan, evli ve çocukları olan çocuklar arasında tek kişi o.

5. Dr. House (IMDb: 8.7)

Bulaşıcı hastalıklar konusunda uzman doktor Gregory House ve üç kişilik ekibinin hastanede başlarından geçen olaylar anlatılan bu dizi New Jersey eyaletinde bir hastanede çekiliyor. Medikal dizi kategorisinde de değerlendirilebilecek dizide Doktor Gregory House başarılı operasyonları yürütmesine rağmen fazla risk alması sebebi ile hastanede yönetimi tarafından kovuluyor. Türk uyarlamasının nasıl olacağı merak konusu olan dizide asosyal, zeki, saplantılı bazen de huysuz ve ukala olmasının yanında Dr. Gregory House zor hastalıklara çözüm getirebilen ve riski seven bir doktordur.

6. The Boys (IMDb: 8.7)

The Boys, süper kahramanların güçlerini ve şöhretlerini kötüye kullandığı bir evrende geçiyor. Kendilerini kanunu korumaya adayan ve “The Boys” olarak adlandırılan bir grup insan, yozlaşmış süper kahramanları ortadan kaldırmak için zorlu bir yolculuğa çıkar.

7. Battlestar Galactica (IMDb: 8.7)

Cylonlar'ın On İki Koloni'ye saldırmasından sonra sadece bir savaş gemisi kurtulmayı başarır; Galactica. Komutan William Adama tarafından yönetilen gemi, kayıp gezegen Dünya'yı bulmak için harekete geçer. Görevi tamamlamaya çalışan gemi mürettebatı bu sırada bir dizi sorunla karşı karşıya kalır.

8. Parks And Recreation (IMDb: 8.6)

Leslie Knope, bir kamu dairesinde müdür yardımcısı olarak çalışan genç bir kadındır. Kasabadaki park ve bahçelerin düzenlenmesinden sorumlu olan Leslie, insanların sürekli düşüp yaralanmasına neden olan bir çukurun doldurup, o bölgeye park yapılmasını planlar. Aslında planladığı oldukça basit bir projedir ancak bürokratlar, hükümet görevlileri, semt sakinleri ve daha nice şey Leslie’nin işinin zorlaşmasına neden olur.

9. Mad Men (IMDb: 8.6)

Amerika'nın ve reklamcılık dünyasının kalbi olan New York'ta, 1960’lı yıllarda geçen hikayede şatafatlı reklamcılık dünyasının parlak çocuklarının hikayeleri gözler önüne seriliyor...

Değişen zamana uyum sağlamaya çalışan reklam gurusu Don Draper ve ekibi gerçek dünya ve yalanlar arasındaki ince çizgiyi görünmez kılmaya ve 60’lı yılların dekorunda insan doğasının inceliklerine inmeye devam ediyor.

Başarılı mafya dramalarından olan The Sopranos'un ödüllü yapımcı ve yazarı Matthew Weiner'ın yaratıcısı olduğu Mad Men üç yıl üst üste En İyi Dizi dalında Emmy ve Altın Küre ödülünü evine götürerek başarısını tesadüf olmadığını da ispatlamıştı...

10. The X Files (IMDb: 8.6)

Başrollerini ünlü oyuncular David Duchovny ve Gillian Anderson’ın paylaştığı The X-Files’ta biri inançlı diğeri ise şüpheci olan FBI ajanları Fox Mulder ve Dana Scully gizli güçlerin tüm engellerine rağmen garip ve açıklanmayan olayları araştırıyor. Chris Carter’in yaratıcısı olduğu seride her bölümde ayrı bir dosya ele alınıyor.

11. Mr. Robot (IMDb: 8.5)

MR. ROBOT, gündüzleri siber güvenlik mühendisi olarak çalışırken geceleri kanunsuz bir hacker olan Elliot adındaki anti-sosyal genç bir programcıyı merkezine koyuyor. Bir gün, gizli bir hacker grubu liderinin kendine çeşitli çok uluslu şirketleri çökertmesinde yardım etmesi için iş teklifi aldığında yol ayrımına düşüyor. Çünkü bu adamın Elliot’u bu kadar çok istemesinin nedenlerden biri çalıştığı şirketteki konumu.

12. The Expanse (IMDb: 8.5)

Günümüzden 200 yıl sonrası... Deneyimli dedektif Miller, oldukça zengin bir ailenin kayıp kızını bulmak için bir uzay gemisi kaptanıyla işbirliği yapar. Olayı araştırdıkça kahramanlarımız, insanlık tarihinin en büyük komplolarından biri ile karşı karşıya olduklarını fark ederler.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

24.6° / 18.2°

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim