meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Amazon Prime 7 oyunu ücretsiz veriyor! FM 23'de dahil | Prime Gaming Eylül 2023

Amazon'un oyun severler için sunmuş olduğu Prime Gaming hizmeti, Eylül ayında da dopdolu bir oyun koleksiyonu sunmaya hazırlanıyor.

Amazon Prime 7 oyunu ücretsiz veriyor! FM 23

Her ay olduğu gibi bu ay da Prime aboneleri, çeşitli türlerdeki oyunları ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyebilecekler. Eylül ayının öne çıkan yapımı ise Football Manager 2023 oldu.

BİRÇOK BÜYÜK OYUN GELİYOR

Prime Gaming aboneleri, 7 Eylül tarihinden itibaren Football Manager 2023'ü ücretsiz olarak deneyimleyebilecekler. Ardından, 14 Eylül'de popüler strateji oyunu Ozymandias ve sıra tabanlı RPG yapımı Absolute Tactics: Daughters of Mercy kütüphanelerine ekleyebilecekler. Ayın ilerleyen günlerinde ise uzay macerası Dexter Stardust ve Shotgun King: The Final Checkmate gibi oyunlar sunulacak.


Ayrıca Prime aboneleri, Eylül ayında PUBG: Battlegrounds, Fall Guys ve FIFA 23 gibi oyunlara özel ücretsiz içerikler de alabilecekler.

Amazon Prime Türkiye üyeliği, aylık 39 TL ücretle sunuluyor ve aboneler Prime Gaming ve Prime Video gibi hizmetlere erişebiliyorlar. Ayrıca e-ticaret avantajlarından da faydalanma imkanına sahipler.


1

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

2

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

3

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi

4

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Erzurum'a Gelişinin 105. Yıl Dönümünü Kortej Yürüyüşüyle Kutladı

5

Rize İl Müftüsü ve Ardeşen İlçe Müftüsünden Erzurum'a Ziyaret