Tarih: 07.09.2024 08:11

Ankara RİDEF, Yeni Üniversite Öğrencilerine Kapılarını Açıyor!

Facebook Twitter Linked-in

Barınmadan Burs Desteğine Kadar Yardım İmkânları

Geçmiş yıllarda Ankara’da okuyan Rizeli öğrencilere burs, barınma ve eşya yardımı gibi konularda destek olan RİDEF, bu yıl da öğrencilerin karşılaştıkları zorlukları hafifletmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca, düzenlenen kahvaltı etkinlikleri ile Rizeli öğrencilerin birbirleriyle tanışma ve dayanışma fırsatı yakaladığı bu buluşmalar, öğrencilere sosyal bir ağ oluşturma imkânı sunuyor.

“Birlikte Daha Güçlüyüz”

RİDEF Gençlik Kolları Başkanı Azizcan Karaömeroğlu, yeni üniversite kazanan öğrencilere yönelik yaptığı açıklamada, “Bizler Ankara’da okuyan Rizeli kardeşlerimize her türlü desteği sağlamaktan gurur duyuyoruz. RİDEF, hepimizin buluşma noktası oldu. Genel Başkanımız Muammer Bostan’ın desteğiyle çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl Rize Günleri’nde aktif görev alarak gençlik kollarımızın ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gösterdik. Ankara’da eğitim hayatına başlayan tüm Rizeli kardeşlerimizi RİDEF ’e bekliyoruz. Birlikte daha güçlüyüz!” dedi.

RİDEF’ e Nasıl Ulaşılır?

RİDEF Gençlik Kolları, sosyal medya hesapları üzerinden öğrencilere yönelik duyurularını yapmaya devam ediyor. Üniversite hayatına yeni başlayan Rizeli gençler, bu büyük aileye katılarak hem destek alabilir hem de sosyal faaliyetlere katılabilir.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —