meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Anlaşamayan burçlar!

İkili ilişkilerde uyum sorunları bazen hayatınızın zindana dönmesine neden olabilir.

AKTUEL 6.08.2023 11:35:00 0
Anlaşamayan burçlar!

Astrolojide burç uyumlarını kendinizi ve eşinizi daha iyi anlamanıza yardımcı olabilecek kullanışlı küçük hile kodları olarak düşünebilirsiniz. Doğum gününüze karşılık gelen burcunuz, farklı bir dizi kişilik özelliği ile karakterize edilir. Sevgilinizin burcuyla karşılaştırıldığında, zodyak uyumluluk seviyeniz hakkında rehberlik sağlayabilir.


Astrolog ve psişik okuyucu Emily Newman'ın bu konuda bazı tavsiyeleri var. Newman, The List'e "Farklı burçlara sahip insanların farklı kişilikleri vardır, ancak uyumluluk her zaman burçlara bağlı değildir; olgunlukları ve ilişkileri yönetme isteklilikleri de önemlidir. Astrolojik burçlardan bağımsız olarak, sağlam bir güven ve saygı temeli oluşturmak, bir ilişkideki tüm zorlukların üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır." açıklamalarında bulunarak bu konuda fikir sahibi olmamızı sağlıyor.


Koç ve Oğlak

Kasırga aşkları söz konusu olduğunda, Koç nasıl teslim edileceğini bilir. Romantik tarzları tıpkı hayata yaklaşımları gibidir: Spontane, tutkulu ve maceracı! Bir ateş burcu olarak Koç, dünyevi ve hedef odaklı Oğlak burcunun dikkatini çekebilecek bir özellik olan hırsla doludur. Bu vizyoner işaretler bir araya geldiğinde, güçlü bir çift olma özlemleri olacak. Ancak zıt kişilikleri nedeniyle bu ilişki beklentilerin altında kalabilir.


Astrolog Amy Tripp'e göre, "Oğlak ve Koç arasındaki mizaç ve önceliklerdeki farklılıklar, genellikle ilişki dinamiklerinde çatışmalara yol açabilir." The List'e şunları söyledi: "Oğlaklar daha temkinli, çekingen ve geleneksel olma eğilimindeyken, Koç dürtüsel, hevesli ve sürekli heyecan arıyor." Koç burcunun fevri çizgisi, daha çok plan yapmaya kararlı olan Oğlak burcuna pek uymayacaktır. Aynı şekilde Koç, Oğlak burcunun hayata karşı aşırı disiplinli tavrından sıkılabilir.

Dahası, Oğlak'ın statü arayışı, Koç'un kişisel özgürlük arzusuyla çelişir. Tripp, The List'e "Bu fark, Oğlak'ın hırsları Koç'un özerklik ve kendini kanıtlama ihtiyacıyla çatıştığında gerilim yaratabilir" dedi. Bu ikisi ilişkiyi yürütmek istiyorsa, hedefleri ve gelecek planları konusunda işbirliği yapmaya istekli olmalıdırlar.


Boğa ve İkizler

Zevk, hoşgörü ve lüks düşkünlüğü ile Boğa, doğuştan romantiktir. Boğa sabit bir burçtur, yani özellikle kalp meseleleri söz konusu olduğunda kendi kurallarına göre hareket etmeyi severler. Bu dünya işaretleri, romantik duygularına göre hareket etmekte yavaşlar. Ancak ilişki ciddileştiğinde Boğa ömür boyu sadık kalır. Sıklıkla hemcinsleri olarak tanımlanan Boğalar, kendi özel dünyalarından son derece memnundur. İkizler ise meşgul, girişken ve sonsuz konuşkandır. Bu burçlar bir araya geldiğinde, İkizler Boğa'ya gevşemesi ve hayattan zevk alması için ilham verir. Ancak, bu uyumsuz çift için her şey eğlence ve oyun değil.


Astrolog Amy Tripp'in The List'e açıkladığı gibi, iletişim bu ikili için bir sorundur. Tripp, "Bir hava burcu olan İkizler, entelektüel uyarım, hızlı düşünme ve uyum sağlama konusunda gelişir," dedi. "Öte yandan, bir dünya burcu olan Boğa, pratikliğe, istikrara ve tutarlılığa değer verir. Bu eşitsizlik, yanlış anlamalara ve çatışmalara yol açabilir, çünkü İkizler Boğa'yı karar vermede yavaş veya inatçı olarak algılayabilirken, Boğa, İkizler'i uçucu olarak görebilir veya güvenilmez…"

Aşklarının gelişmesi için Boğa-İkizler birliği açık iletişim ve karşılıklı saygı gerektirir. Ayrıca duygusal farklılıklarına tahammül etmeyi öğrenmeleri gerekir. Tripp, "Boğa, duygulara karşı sakin ve istikrarlı bir yaklaşıma güvenerek, duygusal olarak temellenme eğilimindedir," dedi. "İkizler, duygulara daha mantıklı ve zihinsel bir yaklaşım sergiliyor ve duygularıyla derinden bağlantı kurmakta zorlanabilir."


İkizler ve Akrep

İkizler, sosyal durumların bir virtüözüdür. Bu hava işaretleri, arkadaş canlısı yapıları, sürekli olarak rezerve edilmiş sosyal takvimleri ve sıcak dedikodu iştahları ile karakterize edilir. Karşılaştırıldığında, Akrep çok daha sağduyulu ve bu sulu bireyler küçük bir sosyal çevre tutmayı tercih ediyor. Bununla birlikte, bu iki sonsuz büyüleyici zodyak işareti, romantik bir şekilde vurabilir. Ne yazık ki, İkizler ve Akrep çalkantılı bir yolculuk içinde olabilir.


Astrolog Amy Tripp, The List'e "İkizler ve Akrep arasındaki ilişki, zıt özellikleri ve hayata yaklaşımları nedeniyle zor olabilir" dedi. Bir su burcu olan Akrep, duygusal derinlik ister. Sevgilileriyle gizli, samimi bir dünyayı paylaşma fikrine bayılıyorlar. Öte yandan İkizler, duygusal olarak daha az ifade etme eğilimindedir. Tripp, "İkizler genellikle daha hafif ve daha şakacı bir tavır sergiliyor, bu da Akrep için yüzeysel görünebilir. Bu farklılık, yanlış anlamalara ve derin bir bağlantı kurmada zorluklara yol açabilir."

Akrep, İkizler'in dışa dönük kişiliği tarafından yoğunlaştırılabilecek sahiplenme konusunda bir üne sahiptir - bu özellikler çarpıştığında işler zehirli olabilir. Tripp'e göre, "İkizler'in çapkın doğası ve bağımsızlık ihtiyacı, Akrep'in kıskançlığını tetikleyerek ortaklık içinde güven sorunları yaratabilir." Bu aşkın devam etmesi için her iki partnerin de birbirini değiştirmeye çalışmak yerine farklılıklarını kucaklamaya istekli olması gerekir.


Yengeç ve Kova

Yengeç burcunun annesi olarak ünü hak edilmiştir. Besleyici, cömert ve son derece sezgisel, onlar doğuştan aşıklar. Ayrıca, sembolleri yengeç için yepyeni bir anlam getiren, pişmanlık duymayacak kadar karamsar bir yanları var. İlişkiler söz konusu olduğunda, Yengeç güvenlik ve duygusal bağlantı konusunda büyür. Bu arada, Kova duygularla daha az meşgul - bu hava işaretleri daha çok entelektüel ve insani konulara odaklanma eğilimindedir. Yine de büyüleyici Kova, romantik Yengeç'in sevgisini yakalayabilir. Yengeç ve Kova bir çift olarak birbirlerini dengelemeye çalışabilirler. Bununla birlikte, Kova, duygusal Yengeç için pek de iyiye işaret olmayan, herkesin bildiği gibi mesafelidir.


Astroloji uzmanı Amy Tripp'e göre, duygusal farklılıklar Yengeç-Kova birlikteliğini mahvedebilir. Tripp, The List'e "Yengeç'in duygusal duyarlılığı ve güvenlik arzusu, Kova'nın entelektüel tarafsızlığı ve bağımsızlık ihtiyacıyla çatışır" dedi. "Özerklik arzusuna karşı güvenlik ihtiyacı, çatışmalar yaratabilir, çünkü Yengeç istikrarı arzular. Aynı zamanda, Kova özgürlüğü arar." Kova, Yengeç'in duygusal karmaşıklığını anlamakta zorlanabilir ve bu da ciddi bir gönül yarasına yol açabilir.

Daha da kötüsü, ilerici Kova ile gelenekçi Yengeç arasında bir değerler çatışması olabilir. Nihayetinde, bu ilişki işbirliği, alçakgönüllülük ve şefkat gerektirir.


Aslan ve Yengeç

Güneş tarafından yönetilen Leo'nun ışıltısı asla gözden kaçmaz. Bu gösterişli yangın tabelaları dikkatleri üzerine çekiyor - ama pek de yüzeysel değiller. Sıcak, sadık ve koruyucu Aslanlar, doğası gereği oldukça romantiktir. Pek çok büyüleyici niteliğiyle Leo'nun pek çok hayranı olması şaşırtıcı değil, buna sevimli Yengeç de dahil. Aslan'ın koruyucu doğası, Yengeç'in güvenlik arzusuna hitap ederken, Aslan, Yengeç'in hassas ruhuna sert bir şekilde düşecektir. Yüzeyde, mükemmel bir kombinasyon gibi görünebilirler. Ancak, bu yanlış hizalanmış aşıklar felakete mahkum olabilir.


Psikolog ve astrolog Matthias Dettmann'a göre, Aslan ve Yengeç, zıt unsurları nedeniyle birbirleriyle ilişki kurmakta zorlanabilirler. Dettmann, The List'e "Bir ateş burcu olan Leo tutkulu, kendinden emin ve ilgi ve hayranlık istiyor" dedi. "Öte yandan, bir su burcu olan Yengeç hassas, besleyici ve duygusal güvenlik ve istikrara değer veriyor." Leo'nun dikkat çekici kişiliği, kendilerini sürekli kenara itiliyormuş gibi hissedebilen gösterişten uzak Yengeç burcuyla pek örtüşmez. Üstelik Aslan ve Yengeç inatçı bir çifttir. Her iki taraf da uzlaşmayı reddederse, muazzam düzeyde çatışmalar olabilir.

Dettmann, her iki burcun da farklılıkları üzerinde çalışmaya istekli olması durumunda bir Aslan-Yengeç ortaklığının başarılı olabileceğini vurguladı. Astrolog bize, "Her iki burcun da güçlü bir sadakat ve bağlılık duygusu var ve bu, birbirlerinin benzersiz niteliklerini takdir etmeyi ve kucaklamayı öğrendiklerinde derin bir bağ yaratabilir" dedi.


Başak ve Terazi

Bir dünya burcu olan Başak, arkadaşları ve sevdikleri için topraklama gücü olmaktan mutluluk duyar. Pratik ve güvenilir yapıları, romantik tarzlarını da şekillendirir. Başak, koşulsuz destek için güvenebileceğiniz ortaktır. Ayrıca, bu ayrıntı odaklı kişiler, sevgilerini küçük jestler ve yardımcı eylemlerle ifade etmeyi severler. Bununla birlikte, Başak'ın romantik Terazi'nin dikkatini çekmesi şaşırtıcı değil.


Anahtar Kelimeler: Anlaşamayan burçlar!

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

30.3° / 21.9°

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin