Tarih: 22.12.2023 13:55

Araklı'da Muhalefet Partileri Ortak Aday Çıkarabilir

Facebook Twitter Linked-in

Solmaz, Araklı'da muhalefet partilerinin ortak aday çıkarabileceğini belirterek, "Araklı'da muhalefet partilerinin ortak aday çıkarması için bir çalışma yürütülüyor. Bu çalışmanın olumlu sonuçlanması halinde, Araklı'da muhalefet partilerinin ortak aday çıkarması mümkün olabilir" dedi.

Solmaz, ortak aday çıkmanın Araklı'da muhalefet partilerinin kazanması için önemli bir fırsat olduğunu belirterek, "Araklı'da muhalefet partilerinin ortak aday çıkarması halinde, bu seçimlerde daha güçlü bir şekilde yarışabiliriz. Muhalefet partilerinin ortak adayı, Araklı'da halkın beklentilerini karşılayabilecek bir aday olacaktır" diye konuştu.

Solmaz, ortak aday çıkma kararının muhalefet partilerinin il ve ilçe başkanları tarafından verileceğini belirterek, "Ortak aday çıkma kararı, muhalefet partilerinin il ve ilçe başkanları tarafından verilecek. Bu karar, Araklı'da yaşayan vatandaşların beklentilerini karşılayacak bir şekilde alınmalıdır" ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı'ndan Araklı'ya Aday

Öte yandan, Millet İttifakı'nın Araklı'ya aday çıkarması da gündemde. Millet İttifakı'nın Araklı'ya aday çıkarması halinde, bu adayın ortak aday olma ihtimali de bulunuyor.

Araklı'da yerel seçimler 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —