Tarih: 11.12.2023 10:04

Aralık 2023 Bitcoin (BTC) düşmeye devam eder mi?

Facebook Twitter Linked-in

Kripto para dünyasında son günlerde hızlı gelişmeler yaşanıyor. Sert bir şekilde yükselişini sürdüren BTC pazartesi gününe yatırımcısını üzerek başladı. Geçtiğimiz gün 45 bin dolar seviyesini test eden Bitcoin 11 Aralık Pazartesi günü yüzde 5'e yakın sert bir düşüş gösterdi. Bitcoin geçtiğimiz hafta boğa koşusunda zirveye çıkmıştı. Günlerdir, hızla yükselen BTC gün içerisinde 44 bin doları aşmış ve 45 bin doları test etmişti. BTC 44 bin dolar üzerinde tutunamadı ve geri saldı. Kar satışlarıyla birlikte BTC hızla düştü. 

BTC NEDEN DÜŞÜYOR? ARALIK 2023

Asya iş gününün başlamasıyla birlikte pek çok kripto parada hızlı bir düşüş gözlmeleniyor. Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), ve Solana (SOL) dahil olmak üzere büyük kripto paralar hızla geriledi. Kripto para piyasasında haftanın volatil bir şekilde başlamasına işaret eden önemli kayıplar ve düşüş yaşadı.  Bitcoin, 24 saatlik bir süre içinde %5’e varan bir düşüş yaşayarak kısa bir süre için 41,000 doların altına düştü. Bitcoin’in fiyatı, 43,357 dolardan 40,659 dolara kadar düşüş yaşarak neredeyse bir haftalık kazanımları 20 dakika içinde sildi ve ardından 42,000 dolar civarında istikrar kazandı.

BİTCOİN DÜŞMEYE DEVAM EDER Mİ?

BTC (Bitcoin) piyasasına karşı yatırımcılar ve analistler oldukça temkinli. BTC son zamanlar hızlı bir yükseliş trendine girdi. Ancak Pazartesi günü ise sert bir fren yaptı ve yüzde 5'e yakın değer kaybetti. BTC'nin önümüzdeki günlerde ve aylarda yönünün nasıl olacağını kestirmek çok zor. 

11 ARALIK BİTCOİN NE KADAR?

Yaşanan sert düşüş sonrası Bitcoin kendisine yer edinmeye çalışyor. İşte BTC 11 Aralık son fiyatı..




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —