meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Arda Güler Fenerbahçe'de kalacak mı?

Fenerbahçe genç yıldızı Arda Güler'i takımda tutmak için yoğun çaba harcıyor. Fenerbahçe'de yeni sezon forma lansmanına katılan Arda Güler, lansman öncesi başkan Ali Koç ile yaklaşık 1 saat özel görüşme gerçekleştirdi.

Arda Güler Fenerbahçe

Dün akşamam oynanan Türkiye-Galler maçında oyuna sonradan giren ve şık golle skora katkı yapan Arda Güler, Fenerbahçe'nin forma lansmanında Ali Koç ile Arda Güler özel bir toplantı gerçekleştirdi. Başkan Ali Koç, Milli Takım'daki golünden dolayı genç futbolcuyu tebrik etti.

DÜNYA DEVLERİ PEŞİNDE

Ajax, Paris Saint Germain, Bayern Münih, Liverpool, Newcastle United ve Borussia Dortmund'tan sonra Sevilla ile Benfica da 18 yaşındaki yıldız için sıraya girdi. Süper Lig'de geçen sezon 35 maçta 6 gol ve 7 asistlik performans sergileyen Arda Güler'in Fenerbahçe ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

ALİ KOÇ İKNA ETMEYE ÇALIŞTI

Kulübün forma lansmanından hemen önce gerçekleşen görüşme, oldukça sıcak bir atmosferde geçti. İki tarafın da mutlu olduğu gözlenirken, Ali Koç'un Arda'yı ikna etmek için bir takım tekliflerde bulunduğu öğrenildi.

3 KATI ZAM

Ali Koç, Arda Güler ile 1 sezon daha Fenerbahçe'de kalması için görüştü. Arda'ya aldığı ücretin 3 katı maaş teklif eden Ali Koç ayrıca genç oyuncunun sözleşmesinde yer alan 17.5 milyon euro'luk serbest kalma maddesini arttırmayı istedi. Arda Güler cephesi düşünmek için süre istedi.


1

4 Temmuz 2024 Fındık Fiyatları: Piyasadaki Son Durum

2

4 Temmuz 2024 altın fiyatları canlı alış-satış tablosu

3

İspir’de Milli Coşku Devam Ediyor!

4

Erzurumspor'un Yeni Kampanyası: #KüllerimizdenDoğuyoruz Lansmanı Yapıldı

5

Trabzon'da Mera Islah Projeleri Hız Kesmeden Devam Ediyor