Tarih: 15.07.2023 10:12

Arda Güler Yine Manşet: Türk Büyülüyor!

Facebook Twitter Linked-in

"Daha iyi bir giriş yapılamazdı" ifadesini kullanan gazete Arda Güler'in Madrid'deki ilk antrenmanında kendini gösterdiğini belirterek "Goller, bakmadan verilen paslar... Türk antrenmanların yıldızı oldu. Hırsı ve özgüveni kulüpte sansasyon yarattı. Beklentileri artırdı ve bu hiç de şaşırtıcı değil" diye yazdı.

Arda Güler'in tanıtımda biraz utangaç gibi görünmesine rağmen topa değdiğinde nasıl cüretkâr nasıl klas bir oyuncu olduğunu gösterdiğini kaydeden As, Arda'nın çekingen halinin ve çocuksu görünümünün aldatıcı olduğunu belirtti.

Gazete Arda'nın gelir gelmez basın toplantısında "Kiralık gitmeyeceğim" sözlerini öne çıkararak genç futbolcunun Real Madrid'e imza atarken bu şartı koyduğunu hatırlattı. Arda'nın sadece mevcut kadroda oynamak istemediğini, bunun için şimdiden çalıştığını belirten gazete Milli futbolcumuzun tatilinden fedakârlık ederek soluğu Valdebabas'ta aldığının da altını çizdi.

Arda'nın Ancelotti'yi ikna etmek ve kendisini görünür kılmak istediğini yazan gazete başarılı futbolcunun sadece izleyenleri değil takım arkadaşlarını da hayretler içinde bıraktığını belirtti.

Antrenmanda Arda'nın attığı golden sonra Kroos'un oyuncu alkışlaması ve Valverde'nin 'high five' yapmasına dikkat çeken gazete Arda'nın gollerinin ardından takım arkadaşlarının onun adıyla tezahürat yaptığını da belirtti.

Arda'nın henüz İspanyolca konuşamasa da futbolun evrensel dilini çok iyi konuştuğunu vurgulayan gazete gün geçtikçe genç futbolcunun çekingenliğini üzerinden attığını ve kulübün de bu durumdan çok memnun olduğunu belirtti.

Şimdiden hayranlarının kaldığı otele gelip fotoğraf imzalatmak istediği Arda'nın yerinin saha olduğunu belirten gazete "Arda orada parlamak istiyor. Bunun kolay olmadığını biliyor ve çok çalışıyor. Takımda onunla birlikte 8 orta saha oyuncusu var. Ancak yeni taktikte 4 orta aha oyuncusuna yer var. Arda'nın Ancelotti'yi ikna etmek için ABD'de yapacağı 4 maçı olacak" ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —