Tarih: 11.09.2023 09:48

Ardeşen Kent Rehberi Yayında

Facebook Twitter Linked-in

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Coğrafi Bilgi Sistemi Genel Müdürlüğü tarafından oluşturulan Kent Bilgi Sistemi, Ardeşen ilçesi için de hizmete sunuldu.

Kent Bilgi Sistemi, altyapıdan üstyapıya, planlamadan, sağlığa, güvenlikten ulaşıma, eğitimden turizme kısaca kent hayatındaki verilerin dijital olarak depo edilmesini sağlıyor.

Sistem içerisinde yer alan Kent Rehberi ise vatandaşların şehir yapısını oluşturan adres, park, bahçe, çevre gibi bileşenlerine konum bazlı olarak detaylı erişimi sağlayan dinamik ve interaktif bir uygulama.

Ardeşen Kent Rehberi'nde ilçenin tarihi ve turistik yerleri, eğitim kurumları, sağlık kuruluşları, kamu kurumları, alışveriş merkezleri, parklar ve bahçeler gibi bilgiler yer alıyor.

Uygulama, Ardeşen Belediyesi'nin web sitesi üzerinden de erişime açık.

Ardeşenli vatandaşlara büyük kolaylık

Ardeşen Kent Rehberi'nin ilçe sakinlerine büyük kolaylık sağlayacağı belirtiliyor. Uygulama sayesinde vatandaşlar, ilçede ihtiyaç duydukları her türlü bilgiye kolayca ulaşabilecek.

Kent rehberi, Ardeşen'e gelen ziyaretçiler için de önemli bir kaynak olacak. Uygulama sayesinde ziyaretçiler, ilçenin tarihi ve turistik yerlerini daha kolay keşfedebilecek.

Uygulamaya nasıl erişilir?

Ardeşen Kent Rehberi'ne erişmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  1. Ardeşen Belediyesi'nin web sitesine gidin.
  2. Ana sayfanın sağ üst köşesinde yer alan "Kent Rehberi" sekmesine tıklayın.
  3. Açılan sayfada yer alan "Uygulamaya Git" butonuna tıklayın.

Uygulama, cep telefonları ve tabletler için de kullanıma uygun. Uygulamayı Google Play Store veya App Store üzerinden indirebilirsiniz




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —