Tarih: 08.03.2024 18:38

Ardeşen'de hizmet aşkıyla yola çıkan Kemal Eksilmez, projelerini paylaştı

Facebook Twitter Linked-in

Ardeşen'in sevdalısı, halkının derdiyle dertlenen, milli ve manevi değerlere bağlı bir yönetim anlayışıyla hizmet etmeyi hedefleyen Kemal Eksilmez, Saadet Partisi (SP) adayı olarak Ardeşen Belediye Başkanlığına talip oldu.

Eksilmez, Ardeşen'in her mahallesini, her sokağını gezip, halkın nabzını tutarak sorunları yerinde tespit etti. Alt yapıdan üst yapıya, ulaşımdan çevre temizliğine kadar şehrin acil ihtiyaçlarını belirleyip, çözüm odaklı yaklaşımıyla dikkat çekiyor.

'Çevre Dostu Şehir' anlayışıyla doğal güzellikleri koruyacaklarını vurgulayan Eksilmez, kültürel mirasa da sahip çıkacaklarını belirtiyor. Eğitim, istihdam, gençlerin geleceği, kadınların iş gücüne katılımı ve turizm gibi alanlarda projeler geliştirerek şehri daha yaşanabilir hale getirmeyi amaçlıyor.

Gençlere yönelik girişimci destek programları ve kadınlara öncelik veren üretim destekleri gibi politikalarla geleceğe yatırım yapacaklarını vurgulayan Eksilmez, toplumsal dayanışmayı güçlendirerek Ardeşen'i sosyal bir şehir haline getirmeyi hedefliyor.

Eksilmez, "Ardeşen için tek derdimiz hizmet, tek sevdamız Ardeşen'imizdir" diyerek, 35 yıllık tecrübesini ve enerjisini Ardeşen için seferber edeceklerini ifade etti.

Ardeşen'in geleceği için hazır olduklarını belirten Eksilmez, halkın desteğiyle Ardeşen'i daha ileriye taşıyacaklarını sözlerine ekledi.

Kemal Eksilmez'in Ardeşen için hizmet aşkıyla dolu seçim kampanyası, şehrin geniş kesimleri tarafından ilgiyle takip ediliyor. Gözler, 2024 yerel seçimlerinde Ardeşen'in yeni belediye başkanını belirleyecek olan seçmenlerin tercihlerine çevrildi.

 

POĞARİ YATIRIMLARIMIZ İÇME SUYU PROJESİ

Ardeşen'e kazandıracağımız sağlıklı içme suyu projesiyle, "Dağları Aşacağız Suya Kavuşacağız" hedefimize doğru adım adım ilerliyoruz. Bu projenin tamamlanmasıyla Ardeşen'in su ihtiyacını karşılamak için 30.000 metrelik hattan doğrudan kaynağından alacağımız suyu kullanacağız.

VİZYON 2029

Ek Lokasyonlar:

LAZ YELİ YATIRIMLARIMIZ KAÇKAR DOĞA İZLERİ & TURİZM ÇARŞISI PROJESİ

Ardeşen'in turizm potansiyelini ortaya çıkarmak ve ilçeye daha fazla turist çekmek için "Kaçkar Doğa İzleri & Turizm Çarşısı Projesi"ni başlatıyoruz. Bu projeyle Ardeşen'i sadece transit geçilen bir yer değil, turistlerin sık sık ziyaret ettiği bir destinasyon haline getireceğiz.

VİZYON 2029

MOBOTSAN YATIRIMLARIMIZ MOBİLYACILAR SİTESİ & YENİ OTO SANAYİ PROJESİ

Ardeşen'in ihtiyaçlarına cevap veremeyen ve Fırtına Vadisi'nde bulunan "Sanayi Sitesi" ile şehrin çeşitli bölgelerinde hizmet veren "Ahşap Mobilya Atölyeleri'ni bir araya getirerek, yeni bir yapılanma gerçekleştiriyoruz. Bu proje kapsamında 180.000 m²'lik yeni bir alana taşıyoruz.

VİZYON 2029

NEFES ARDEŞEN YATIRIMLARIMIZ KENTSEL DÖNÜŞÜM & KENT MEYDANI PROJESİ

Şehrimizi daraltan değil, ferahlatan projelere odaklanıyoruz. Fatih Mahallesi'ni pilot bölge olarak belirledik ve 70.000 m²'lik bir alanı kentsel dönüşüm kapsamına alıyoruz. Aynı bölgede bulunan 12.000 m²'lik alanı ise "Kent Meydanı ve Yaşam Merkezi" olarak düzenleyerek mahallemizi modern ve özgün bir yapıya kavuşturacağız.

VİZYON 2029

YATIRIMLARIMIZ NOĞA KENT 2000 SOSYAL KONUT & YENİ ŞEHİR PROJESİ

Zaman bizim için çok değerli bir hazinedir. Boşa harcayacak, oturarak kaybedecek bir saniyemiz bile yoktur. 60.000 m² alan üzerine inşa edilecek olan '2000 Sosyal Konut Projesi'ni hayata geçirerek, kâr amacı gütmeden, faizsiz, uygun taksit ve uzun vade seçenekleri ile dar gelirli ailelerimizi ev sahibi yapmayı hedefliyoruz.

VİZYON 2029

ATMACA 360 YATIRIMLARIMIZ DÖNEN KULE, SEYİR TERASI & YEŞİLVADİ PROJESİ

Ardeşen'i ve Fırtına Vadisi'ni kuşbakışı seyredebileceğimiz ve bölge turizminin gözdesi olacak 'Dönen Kule ve Seyir Terası' ile Ardeşen'e özgün bir eser daha kazandırıyoruz. Bu projenin içinde asansörü, ofisleri ve 360 derece dönen seyir terası yer alacak, Ardeşen'imizin simgesi olacak ve turizme ivme kazandıracak projemizi 5 yıl içerisinde hayata geçireceğiz. Yeşilvadi projesi ile vahşi depolama alanının bulunduğu lokasyondan kaldırıyor, çöp arıtım ve geri dönüşüm tesisi için gerekli çalışmaları başlatıyoruz. Fırtına deresi girişi ve dönen kule arasında oluşturulacak piknik alanları ile sosyal alanlar birbirine entegre edilerek Fırtına havzasını tamamen dönüştürüyor ve Karadeniz Bölgesi'nin 'Turizm Merkezi' haline getiriyoruz.

VİZYON 2029

SOSYAL BELEDİYECİLİK ve ULAŞIM HİZMETLERİ

ÇEVRE DÜZENLEMESİ ve YEŞİL ALANLAR

SOSYAL BELEDİYECİLİK HİZMETLERİ

KADIN GİRİŞİMCİ DESTEK PROGRAMI ve E-BELEDİYE

Bu hizmetlerle Ardeşen'i daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeyi hedefliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —